![]() |
ATi Radeon HD 2900XT 1GB DDR4 u predprodaji
Hmmm, ne vidim baš neku svrhu ovog modela. Tolika količina memorije neće joj pomoći da bude brža, samo skuplja. Bit' će možda malo brža zbog DDR4.
|
Citiraj:
|
kada izlazi?
|
Citiraj:
|
ne nego me zanimaju karakteristike, kakva ce bit u igrama????
|
Citiraj:
|
Pa, Endivia ima DX10 hardware već dosta dugo...ali igre nijedne nema vani...
Mislim da do Božića ni neće izaći bog-zna-kaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igara nema zato sto ljudi nemaju jos dovoljno iskustva i zato sto dx 10 zahtjeva Vistu a korisnika Viste je premalo za tolika ulaganja.
|
gamer korisnika viste ima premalo jer svi odbijaju origigi win koristiti:)
dok se uredskih visti prodalo u istom vremenskom razmaku vise nego kad je XP izasao. nije problem u igrama, problem je u gamer trzistu koje je specificno oduvijek. |
Prodalo se zahvaljujuci i "prisilnom" stavljanju Viste u vecinu novih prijenosnika, koji su danas dostupni cijenom u odnosu na ranije. Ja sam se pretrgao neki dan dok sam nasao drivere za XP za jedan HP/Compaq Lap. Nikakva podrska za XP, a da ne govorimo da se nedaju support cd-i sa driverima uz Lap :(
|
Kanadska online trgovina Extreme PC u svoju je ponudu po cijeni od 649 CAD (~610 USD) stavila još nenajavljenu AMD/ATi grafičku karticu iz nove HD 2000 serije.
610USD, pa to je manje od 4k kuna... Mislim da će cijene padatiiiiii.... (znam da je to vani i da će tu biti skuplja, ali opet....) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |