|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nama Dsl-linka
Jučer dobio dsl od t-coma (modem:kasda i neki corelogic spliter) sve ja to ljepo pospojim i uključim modem kad ono ne svjetli dsl i act lampica...provjerio kabele i sve i opet ne radi...onda je samo od jedanput proradio nakon 5 pokušaja...ostavio skidat nešto i kad dođem kuči vidim veza pukla...sve ugasim i opet uključim...NEMA dsl linka i nemogu ga dobiti za majku bozju...mjenjo kabele restartao kasdu ali ne pomaže... Otišao modem ili spliter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
T-Com djelatnik ti je trebao doći, spojiti i isprobati konekciju.. Zovi lokalne t-comovce i ne razbijaj glavu što je otišlo jer ionako ti oni moraju otkloniti kvar tj. dat zamjenski uređaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kolko znam više to ne rade sad ti pošalju paket s uputama i sve uradi sam... ma gurnuo bi im ovaj modem i spliter u ono mjesti...sad cu najvjerojatnije morati cekati slj. tjedan ako ne valjaju modem i spliter a što je najbolje FLATE mi lagano istjeće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
@croi1 Prijavi im kvar za to pa neka malo pogledaju što je stim, ak si probo druge kablove, i sve što kažeš napravio si dovoljno, neka sada odrade oni svoj dio posla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi gledo jel ti šušte telefoni? Tebi izlgeda tesko pravi "training" modema...
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
|
Kod nas su neki dan u firmi normalno postavili wireless..nisam znao to za 1-kunske modeme..oh well..vise posla za mene..u usluke sada stavljam "instalacija ADSL-a" ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Linija MORA ići preko splittera jer on odvaja TF od ADSL signala. Pokušaj posudit od nekoga drugi splitter i modem. Ako ni onda ne proradi - 0800 9000.
![]() |
#9 |
..dno
|
Da, idealno bi ti skoknut do nekog frenda koji ima adsl, ukopcat ga tamo i probat..tako i spliter..najbolji nacin za vidit sto ne valja..
![]() |
#10 |
Premium
|
Zvao sam 08009000 i tip kaže da dolza u roku 48h. jeli ovo moguće?....kad sam se spajao onda mi se se spajalo s 12Mbps a frend veli da njemu ide najviše 10... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a da nisi naopako spojio kablove u spliter? desilo se i meni ![]() kako i nece kad se zuris a spliter ima totalno nelogican raspored konektora. zapravo, kako je krenila samoinstalacija desava se ocito i previse ljudi jer nisam ni dovrsio recenicu kad sam zvao sluzbu za korisnike (ali ne na onaj 0800 broj nego onaj za samoinstalaciju) a lik mi je vec rekao sta nije dobro spojeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da, i ja jucer saznao da za 1kn samo poshalju paket ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Sve sam ja bio dobro spojio...nego je bio problem kod njih u centrali... Hvala na vašem trudu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|