|
![]() |
#1 |
Di kaj treba?
Datum registracije: Nov 2006
|
Windows 98SE - hrvatsko sucelje?
Dakle, kao sto u naslovu pise, trebao bih programcic koji omogucuje prelazak s engleskog na hrvatsko sucelje (dakle, tipa lipsetup-a za XP). Pretrazio sam forum i googlao, ali bezuspjesno. Znam da je i 98-icu vrijeme daaavno pregazilo, ali bi svejedno molio pomoc, ako itko moze. Hvala. E, da. Zaboravio napomenuti da ne mora biti sucelje nuzno za 98-icu, moze i za neke druge windowse u istom rangu, samo je kljucno: hrvatski jezik ![]() Edit: Kako, sta ce mi to. Pa da instaliram na masinu u sigu, XP mi steka ![]() ![]() No, dobro, salu na stranu, na neke kante se ne moze instalirati XP, a netko inzistira na hrvatskom. Pozdrav.
^^^Život nije matematika, matematika je život.^^^ Kupujem eljektranu i zbrinjavam nuklearni otpad Zadnje izmijenjeno od: Izidor. 30.04.2007. u 16:51. Razlog: Kaj ce mi to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nisam siguran ali mi se cini da je hrvatsko sucelje bilo napravljeno tek od XP-a (i to djelomicno i ne bas uspjesno). Tako da ako sam u pravu, potraga ce ti bili bezuspjesna. Ako grijesim (a mislima da ne) ispravite me. Ja barem, nisam nigdje vidio 98SE prevedan na hrvatski @edit navodno se pojavila Vista kompletno prevedena na hrvatski (sve, cak i Help and.. ) i u njoj nisu napravili gresku sa prevodjenjem neprevedivih rijeci (hardware itd)
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 30.04.2007. u 15:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
isusatiboga kaj će ti to ![]()
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ne postoji... Hrv verzije su samo od XPa (djelomična i instalira se kao LIP (patch))... i Vista, koja je potpuno hrvatska verzija... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Di kaj treba?
Datum registracije: Nov 2006
|
A dobro, ako tako vi kazete ![]() ![]() Hvala na odgovorima.
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Mislim da su i ME prevodili ali nepotpuno, XP je jos i dobar kad se prebaci na hrvatski mada se ja nesnalazim ko kada je na engleskom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|