|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Acronis true image - pitanje
Namjeravam overcloacati CPU i staviti Windows XP SP2 Trenutno koristim SP 1 i htio sam napraviti image cijelog diska.. Da li ću moći 'dignuti' image kad stavim SP 2 ili npr Vistu (ako se za nju odlučim)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
prvo si napravi bootabilni cd. onda iz windowsa napraviš image i smjestiš ga na hard. kasnije kad bude problema staviš acronis boot cd, program se upali i restoraš iz tog image-a direktno na c:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
|
naravno to možeš samo ako ti particija stane na dvd. meni je bila 5.9gb tak da sam morao na hard spremiti (nemoj slučajno spremiti image na c ![]()
![]() |
#6 |
|
viš tog se nisam ni sjetio. idem baš pogledat koliko koštaju
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
drugo ak stavis sp1 i sa acronisom napravis image taj image ce pregaziti bilo koje win na tome hardu osim ako nestavljas na drugu particiju. za vistu se neces odluciti jer je govno od OS-a
![]() |
![]() |
#9 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
a možeš i image splitati na dva dijela, ili koliko već je potrebno. odmah splitaj prilikom snimanja na dva ili spremi image od c na d, i stavi opciju da splita na 4.7gb, ili koliko je veličina dvda, ne znam sad napamet brojke |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Image ću staviti na drugi hard (znači cijeli disk kopirat), al zanima me jel ima kake veze između SP1 i SP2. Da li mogu dignut image na SP1 (znači - stanje sada) na SP2 (stanje poslije cloacka)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
gle stavi si sp2- zatim skini auto patcher full (cca 300mb) odaberi sve kB xxxxxx updejtove, win defender, mp 11, samo nemoj win genuine validation. zatim updejtaj sve sigurnosne programe i sve poskeniraj. tek tada napravi image.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a kad to sve napraviš, kod Acronisa napravi image i podijeli na 2 DVD-a i to je ... cca 3-4kn, ali na bolje medije max 10kn. Meni je nekih 9-10gb kad sam sve stavio, zauzeo cca 5Gb - 1 DVD+ 1 CD
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|