|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
DVD±RW LG H42N ili PIONEER DVR-112DBK?
Sve piše u naslovu, stari Pioneer 109d odlučio pržiti DVD-e koje nitko više ne može čitati, a i uvijek mi je bio ćudljiv, i gadio se nekih medija, i znao s***at podosta. To je razlog što me vuče na LG-a. Fool me once... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam nedavno kupio LG H30N SATA (hvala Lihto-u na prijedlogu i Dommy_Os-u na reviewu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Zapravo, H42 i H30 su dosta različiti snimači (koriste različite čipsete, strategije im se dosta razlikuju...), no imaju zajedničkih točaka. Kako čujem, DVR-112 je također dosta dobar snimač, pa mislim da zapravo ne možeš pogriješiti ni s jednim od ovih modela. LG su ti jako brzi s CD-ima, ali H42 ima određenih kvalitativnih problema na brzinama većim od 16x. Pioneer opet ima problema s kompatibilnošću s CD medijima (u smislu podržanih brzina), pa ako puno snimaš CD-e i to na većim brzinama onda ti je recimo H30 dobar izbor. Što se DVD-ova tiče, ovisi koje medije koristiš i na kojim brzinama snimaš.
![]() |
#6 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Kako se vlasnik topica već opredijelio nadam se da se nece naljutiti ako postavim potpitanje jer imam vise-manje istu dvojbu. Evo ja isto razmisljam o LG-u zanima me prije svega przenje DVD-a. Koristim u 90% slucajeva Verbatim MCC ili TY medije. Bitnija mi je kvaliteta zapisa/citanja od brzine. Citajuci ovaj podforum, LG H42 mi se nekako cini kao najbolja opcija, pa ako moze samo potvrda - da li je taj model ono sto meni treba? Unaprijed hvala na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
tako ti je dugo trebalo? ![]() ajd, požuri se. sad sam baš nestrpljiv ![]() mislim da će mi i uskoro, vrlo uskoro zatrebati taj review, zato go igorba, go! ![]() ![]() p.s. obrati pažnju na buku, kad se javlja. malo se igraj s limitiranje u cd-dvd speed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
42n je odlican i prza je stvarno best buy i odlican izbor . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi u obzir da sam ja svoj review pisao par dana, vjerujem da Igorbi treba više budući da puno bolje to zna, a vjerujem da ima i više medija. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Go go igorba! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da više ne cmizdrite "Kad će review...šmrc...buahahah?", review je gotov (bio je gotov još ranije večeras, ali nije mi se dalo odmah okačiti ![]() p.s. Skuhajte si kavu prije nego počnete čitati, a neće škoditi ni malo narezanih domaćih suhomesnatih proizvoda, mogli bi ogladniti dok sve pročitate. p.p.s. Iako sam skoro sve stavio u thumbove, svejedno 56K warning, low-on-ADSL-traffic warning i općenito warning ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|