|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
BenQ FP202W molim mišljenja
pozdrav moja se potraga za wide monitorom nastavlja. Za samsunga nemam para, a za oko mi je zapeo gore spomenuti momak. Pošto mije važan rad / igranje, monitor mi zvuči sweet. Bonus je malkice niža reza, tak da će mi i grafika izdržat još jedno vrijeme. molim mišljenja / iskustva hvala shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne znam jel ga tu tko ima. U svakom slucaju mozes potraziti reviewe preko Googlea - upises BenQ FP202W review. Zanimljivo je sto mu vecina reviewa kritizira skupocu (za to sto nudi)! Valjda zato jer ima DVI pa su firme drzale previsoku cijenu dokle god im je to prolazilo - kod nas se ne cini nesto skup, ali opet ne znam kakav je u usporedbi s ostalim monitorima. Samo ne kuzim ovo da mu je "bonus malkice niza reza", kad mu je rezolucija zapravo dosta visoka, odnosno standardno visoka za 20" widescreen monitor - ista rezolucija kakvu imaju monitori od 20 do 22". Za moj ukus, rezolucija mu je i previsoka, odnosno prikazuje sitna slova, meni osobno presitna. Ta rezolucija je idealna za 22" monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
reza nije 1600*1200, vec je malo niza, sto mi pase jer nemam divlju grafiku reviews sam procitao, pa pitam tu jel ima netko osobno kontakatas tim monitorom
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
I za 1680*1050 ti treba postena graficka, tek malkice manje divlja nego za 1600*1200 - razlika ti je samo u 156.000 piksela, odnosno 9%. Mislim, ono, ako bi u igri imao 30 fps-ova na 1600*1200, na 1680*1050 bi imao nekih 27. Zar za to zrtvovati siroki ekran? Ja ne bih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Hoces reci obrnuto? Na 1600x1200 bi imao 27 ...
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
point taken
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|