|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta bi htio? Da oba idu na net? Da imaš kućnu mrežu tako da možeš fajlove prenositi s jednog na drugi? Budi malo konkretniji.
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Trebas postaviti uredjaje u Ad-hoc nacin rada te ih onda bezicno spojiti. Mozda bi bilo dobro da napises o kojem USB uredjaju se radi...
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ok uspio sam. instalirao sam drivere. u system tray-u se pojavila ikonica od uredjaja.onda sam odabrao switch to AP mode. preko laptopa sam pronasao taj AP. unio sam na svom kompu i na laptopu one IP adrese i radilo je. mogao sam share-ti foldere itd. samo me zanima zasto je tako mala brzina prijenosa bila. 1 GB se pola sata prenosio. mozda zato jer nemam HI-speed USB port? Sto je to ad-hoc? procitao sam u jednom tutorial-u sljedece USB konektori- priključivanje USB opreme (miševi, modemi, scanneri, printeri, joystickovi, eksterne pržilice, eksterni diskovi, USB memory stickovi, foto aparati i slično). Za USB 2.0 standard (mnogostruko brži od 1.1) potrebno je instalirati dodatne drivere koji obično dolaze (bar bi trebali doći) na CD-u od matične ploče. Kako mogu znati da li imam USB 1.1 ili 2.0? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Podrška za USB 2.0 se instalira sa XP SP2. Naravno, uz uvjet da i ploča podržava USB 2.0. Koju ploču imaš?
![]() |
#10 |
Premium
|
Ovdje ćeš naći sve o svojoj ploči. Po meni, ona neće podržati USB 2.0 http://support.intel.com/support/mot...ktop/d815eea2/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Nisi našao ništa? Jesi li uopće kliknuo na koji link? Imaš apsolutno sve tamo: manual, podatke o ploči, drivere,...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nisam jos tako detaljno pogledao.budem procitao.ali jos mi nije jasno zasto je brzina prijenosa bila samo 550 kb/s. i da imam usb 1.1.on radi na brzini 11 mb/s.a tako je i pisalo i onom info obalcicu dolje u system tray-u- speed 11 mb/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|