|
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm. Znaci on ostavi uredjaj u modusu stelanja limita i onda pokazre koji je limit nastelao. ![]() Korisno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Žalosno je što će bar 80% vozača nasjesti na ovu podvalu, da ne govorim o mogućnosti dodatne zarade pametnjakovića ! Ovo jedino dati u neke novine ili nešto slično.... Mislim.. bez uvrede ali koliko vozača se uopće razumije u ovakvu vrstu tehnološke podvale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ajme....dakle...bez rijeci sam...ali stvarno... no, mozda se ne bih trebala cuditi jer tko je sve u policiji, dobro je i da je ovako... ...svaka cast iznimkama ali ja konkretno znam da su neki decki koji su isli sa mnom u osnovnu skolu i koji su bili najveći problemi u školi, koju su zavrsili s 18 btw, sad policajci...pa tolko o tome
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 31.03.2007. u 07:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
majku im A.C.A.B.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Može, samo je pitanje koliko si blizu bio autu ispred, jer ako si dovoljno blizu bio, on zbog kuta gledanja nije mogao dohvatiti tvoj auto. A koliko znam, ne vrijedi mu ono da si ti išao ispred nekog pa da je to tvoja brzina također
![]() |
#14 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
inace uvijet za policajca je prosjek 3.5 dobro vladanje, neimanje kaznenih prijava... tako da ono ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#16 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Naši pištolji i murja je još dobra, mene je lik u sloveniji izvukao iz kolone i pokazao mi brzinu koja je bila 15km/h veca od onog sto sam vidio na svom kilometar satu u trenutku kad sam ugledao drota a nisam vozio prije toga brze,... Na pistolju nemaju apsolutno nista odim "izmjerene" brzine (pitaj boga koga) ali ti uzme dokumente pa se ti gombaj s njima ili plati... Uglavnom puno Hvala Ivanu na objavi ovg na Hraweb-u, vjerujem kako ce im se gace sad protrest jer uskoro ce se jako procut za ovo jer sam vec vidio link na barem 10 foruma a vjerujem da ce doc i do nekog viseg a i nekih novinara.... Bas bih volio da me zaustavi sa takvim podacima, ne bi sekundu dvojio odmah bi ga prijavio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
bezobrazno,drsko,sve rečeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovo bi trebalo staviti na tportal i na iskon. Tak da se vidi, i ako ima netko nekog poznatog u novinama, da izade i tamo. Pa da vidis kakvo bi sranje imali.
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U svakom žitu ima kukolja. Ima onih koji pošteno rade, a ima onih kojima se ne radi pa na ovaj način ispune neku vrstu norme. Ali ima i onih kojima se ne radi i još bi na konto toga uzeli pinku u pađe. U ZG mjerenje brzine ručnim laserom radi samo prometna policija i postaje u prstenu oko ZG. Ali od sveukupnog broja takvih ima možda 1% jer je unutarnja kontrola rigorozna i samo čekaju da nekome nabiju pedalu. Žalosno je to što se događa, ali vjerujem da će takvi dobiti pedalu.
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 02.04.2007. u 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
.
Datum registracije: Dec 2005