![]() |
Kako nas varaju policajci
|
Hm. Znaci on ostavi uredjaj u modusu stelanja limita i onda pokazre koji je limit nastelao. :baad:
Korisno! |
Sramota, puno hvala! :chears:
|
E to će mi dobro doć kad dobijem vozačku.:lol2:
:goood: |
Citiraj:
|
Žalosno je što će bar 80% vozača nasjesti na ovu podvalu, da ne govorim o mogućnosti dodatne zarade pametnjakovića !
Ovo jedino dati u neke novine ili nešto slično.... Mislim.. bez uvrede ali koliko vozača se uopće razumije u ovakvu vrstu tehnološke podvale. |
Citiraj:
:D |
ajme....dakle...bez rijeci sam...ali stvarno...
no, mozda se ne bih trebala cuditi jer tko je sve u policiji, dobro je i da je ovako... ...svaka cast iznimkama ali ja konkretno znam da su neki decki koji su isli sa mnom u osnovnu skolu i koji su bili najveći problemi u školi, koju su zavrsili s 18 btw, sad policajci...pa tolko o tome |
Kad te tak s**be bi ga trebalo tražit da ti plati tak da ga ne prijaviš :D
|
majku im
A.C.A.B. |
sigurno su sad sretni,ono kak su oni nekog nadmudrili tj.za***ali....treba to negdje na telki objaviti.....
|
imam jedno pitanje.
jel može on odredit brzinu trećeg auta u koloni?? meni se to čini teoretski nemoguće:kafa: |
Može, samo je pitanje koliko si blizu bio autu ispred, jer ako si dovoljno blizu bio, on zbog kuta gledanja nije mogao dohvatiti tvoj auto. A koliko znam, ne vrijedi mu ono da si ti išao ispred nekog pa da je to tvoja brzina također
|
Citiraj:
inace uvijet za policajca je prosjek 3.5 dobro vladanje, neimanje kaznenih prijava... tako da ono :) |
Citiraj:
|
Naši pištolji i murja je još dobra, mene je lik u sloveniji izvukao iz kolone i pokazao mi brzinu koja je bila 15km/h veca od onog sto sam vidio na svom kilometar satu u trenutku kad sam ugledao drota a nisam vozio prije toga brze,... Na pistolju nemaju apsolutno nista odim "izmjerene" brzine (pitaj boga koga) ali ti uzme dokumente pa se ti gombaj s njima ili plati...
Uglavnom puno Hvala Ivanu na objavi ovg na Hraweb-u, vjerujem kako ce im se gace sad protrest jer uskoro ce se jako procut za ovo jer sam vec vidio link na barem 10 foruma a vjerujem da ce doc i do nekog viseg a i nekih novinara.... Bas bih volio da me zaustavi sa takvim podacima, ne bi sekundu dvojio odmah bi ga prijavio... |
bezobrazno,drsko,sve rečeno.
|
Ja sam javio ovo i na PCPlay forumu i rekel sam im da tu vijest prošire na sve hrvatske forume kako bi ljudi znali njihove cake...
Stvarno grozna fora! |
Ovo bi trebalo staviti na tportal i na iskon. Tak da se vidi, i ako ima netko nekog poznatog u novinama, da izade i tamo. Pa da vidis kakvo bi sranje imali.
|
U svakom žitu ima kukolja.
Ima onih koji pošteno rade, a ima onih kojima se ne radi pa na ovaj način ispune neku vrstu norme. Ali ima i onih kojima se ne radi i još bi na konto toga uzeli pinku u pađe. U ZG mjerenje brzine ručnim laserom radi samo prometna policija i postaje u prstenu oko ZG. Ali od sveukupnog broja takvih ima možda 1% jer je unutarnja kontrola rigorozna i samo čekaju da nekome nabiju pedalu. Žalosno je to što se događa, ali vjerujem da će takvi dobiti pedalu. |
lol AMD :D zabrijo sam da si popio ban zbog ovog :D:D
AMD Bananed Moj komp Citiraj:
|
LOL - tko bi se usudio AMD-jca banat :D
Pa došeće se do Hojze ili Berena i Poždere im sve mjsečne zalihe klope, samo kao upozorenje ! Dođe on još koji put da se osveti za ban :D |
Samo malo, momci, da li treba pisati banned, baned ili bananed.
Banana je "sifra" za BAN, ali da pise bananed, to mi nekak sumnjivo, ili nisam skuzio vic... |
Banned sa 2 n!
Ovo si je AMD napisao bananed isto kao i ja "The all nešto:)"! EDIT: Brijem da je sa 2 n... nek me netko ispravi ako sam fulal:stoopid: |
Citiraj:
@Bartuc da to je ono gdje tebi piše The All Seeing nešto :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:36. |