|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
samsung VS. benq
sta mislite o ova dva monitora: SAMSUNG SM 226BW BENQ FP222WH ja bi to upotrebljavao pretezno za gledanje filmova i rad u windowsima, rijetko neka igra.. sad cuja san da filmovi na lcd-u budu pretamni i slabo se vidi! pa ako tko ima kakvu preporuku mozda nekog boljeg monitora, uglavnom treba mi nesto veliko za gledanje filmova do 3000kn! hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Linkovi ti ne rade, jer si koprio samo java scrpitu. ![]() Potraži po forumu malo o Zamzung 226BW, ima već dosta tema/rasprava o njemu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je zamzung bolji, ja imam BenQ i nisam nešt zadovoljan, svi ovi jeftiniji benq imaju velikih problema s vidljivim kutem, prikazom boja a na ovom kaj si ti naveo modelu sam vidio probijanje pozadinskog svjetla na rubovima. Mislim da na ni jednom od ova dva nećeš moć gledat filmove(zbog lošeg kuta vidljivosti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
a neznam, vidit cu jos, bilo bi mi jos najdraze kad bi nasa neki vel'ki CRT! samo on dosta mista zauzme! a po stranin forumima dosta fale samsunga, a je ne planiran bas gledat film podkuted od 180 stupnjeva na monitor ![]() ima li ko kakav bolji prijedlog? CRT il LCD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Pa moga bi i manje nesto, al kako ja nisan neki graficar i netriba m bas neka vrhunska kvaliteta slike, dosta mi je da se kad nesto gledan lipo vidi i to je to, a nekako mi je udobnije gledat neki film na vecem monitoru... a ovi od 22" mi imaju nekako najboji omjer cijene prema velicini monitora! evo sad san vidija da ti imas ovi samsung 205BW, jel to isto ka i 226BW samo manji il je to nesto drugo skroz? i kolko si zadovoljan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
iz kojeg položaja ćeš gledati film? samsung 226BW nema nikakvca podešavanja na postolju što predstavlja OGROMAN problem jer ako imalo gledaš sliku od dolje, (recimo ako ležiš, a monitor je poviše tebe na stolu), nećeš vidjeti NIŠTA.. traži monitor koji ima nagib prema naprijed, jer sve TN matrice su katastrofa što se tiče kuta gledanja. pogotovo gore dolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam 226 bw i super mi je monitor, kupio u king krossu, dali mi čak da pogledam za mrtve pixele ![]() Velik je i slika je super, samo mi malo čudno kad mjenjam poloaj mjenja se i slika, a do sad sam imal crt pa dok se ne naviknem. Inače slika se da detaljno podesit tak da to nije problem. Kaj se tiče nosaća ok je to kaj se da nagib rihtat, a opet kome ni to nije dovoljno ima za parsto kuna nosać pa ga podešava kak hoće ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
jedino je taj nosač glup do boli.. i zahtijeva kupnju drugog stalka za monitor... Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
da to je samo na tn matricama, ostale 2 su skoro ko i crt
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lika u mom srcu
|
bolje su ali ni blizu CRT-u ![]() |
![]() |
![]() |
|