![]() |
samsung VS. benq
sta mislite o ova dva monitora:
SAMSUNG SM 226BW BENQ FP222WH ja bi to upotrebljavao pretezno za gledanje filmova i rad u windowsima, rijetko neka igra.. sad cuja san da filmovi na lcd-u budu pretamni i slabo se vidi! pa ako tko ima kakvu preporuku mozda nekog boljeg monitora, uglavnom treba mi nesto veliko za gledanje filmova do 3000kn! hvala unaprijed! |
Linkovi ti ne rade, jer si koprio samo java scrpitu. :)
Potraži po forumu malo o Zamzung 226BW, ima već dosta tema/rasprava o njemu. |
ma nisan ni mislija stavljat link tako je slucajno ispalo, samo me zanima kako je gledat filmove na lcd-u, posebno ovima, i koji je po vama bolji od ova dva, i ima li kojij bolji za tu cijno mozda?
|
Mislim da je zamzung bolji, ja imam BenQ i nisam nešt zadovoljan, svi ovi jeftiniji benq imaju velikih problema s vidljivim kutem, prikazom boja a na ovom kaj si ti naveo modelu sam vidio probijanje pozadinskog svjetla na rubovima. Mislim da na ni jednom od ova dva nećeš moć gledat filmove(zbog lošeg kuta vidljivosti)
|
a neznam, vidit cu jos, bilo bi mi jos najdraze kad bi nasa neki vel'ki CRT!
samo on dosta mista zauzme! a po stranin forumima dosta fale samsunga, a je ne planiran bas gledat film podkuted od 180 stupnjeva na monitor :D ima li ko kakav bolji prijedlog? CRT il LCD? |
...
|
A ti bi baš 22"? Možda manja a bolje?
|
Citiraj:
a ovi od 22" mi imaju nekako najboji omjer cijene prema velicini monitora! evo sad san vidija da ti imas ovi samsung 205BW, jel to isto ka i 226BW samo manji il je to nesto drugo skroz? i kolko si zadovoljan? |
iz kojeg položaja ćeš gledati film?
samsung 226BW nema nikakvca podešavanja na postolju što predstavlja OGROMAN problem jer ako imalo gledaš sliku od dolje, (recimo ako ležiš, a monitor je poviše tebe na stolu), nećeš vidjeti NIŠTA.. traži monitor koji ima nagib prema naprijed, jer sve TN matrice su katastrofa što se tiče kuta gledanja. pogotovo gore dolje... |
|
taj je još dobar, ali postoji verzija koja se uopće ne može tiltati, ni naprijed ni nazad.
a i taj na slici ne ide prema naprijed skoro ni malo... bolje rečeno, premalo.. |
Citiraj:
|
A taman san tija pitat za 225BW! koja je razlika između 226 i 225 uopce?
|
Ja imam 226 bw i super mi je monitor, kupio u king krossu, dali mi čak da pogledam za mrtve pixele :)
Velik je i slika je super, samo mi malo čudno kad mjenjam poloaj mjenja se i slika, a do sad sam imal crt pa dok se ne naviknem. Inače slika se da detaljno podesit tak da to nije problem. Kaj se tiče nosaća ok je to kaj se da nagib rihtat, a opet kome ni to nije dovoljno ima za parsto kuna nosać pa ga podešava kak hoće :) |
Citiraj:
Citiraj:
jedino je taj nosač glup do boli.. i zahtijeva kupnju drugog stalka za monitor... Citiraj:
|
da to je samo na tn matricama, ostale 2 su skoro ko i crt
|
bolje su ali ni blizu CRT-u ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:03. |