|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Isplati li se...??
Imam krizmu za manje od mjesec dana i to...Pa sam si računao i to sve....Pa,ovako...Mogao bih si uzet sljedeće.... Athlon64 X2 3800+ AM2 Gigabyte M57SLI-4 (Nforce 570SLI) 2GB Kingmax DDR-2 800mhz Gigabyte 7950GT sa Zalmanom VF-700 na sebi... Računao sam,kada bih prodao svoj proc,memu,grafu i matičnu ovo gore bi me izašlo cca 3400kn E,a pitanje je,dali mi se isplati to napravit?? I kolko bi me ova gore konfa služila..?? I još jedno pitanje.... ![]() Da li bih mogao moj Fortron 350W PNF uopce napajat tu gore konfu?? Unaprijed hvala!!
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne znam, ja bih na tvojem mjestu pričekao još neko vrijeme, skupio još nešto malo love i uzeo C2D konfiguraciju, koja će te odlično služiti još dosta vremena (a kroz manje od mjesec dana Intel spušta cijene C2D procesora, kod nekih modela i do 30%). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
nebudi nestrpljiv,to će te uništit kad dođe do kompova,i to se ne šalim,ovo je stvarno područje gdje će ti osakatit novčanik i živce i sve,komponente su užitak al i skraćuju živce nekad, kao korisnik core 2 dua e6300 ti kažem C2D C2D C2D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Oke....Onda ću ovako napravit....Uzet ću si lijepo 19"LCD i još 1GB RAM-a....Za Vistu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|