![]() |
Isplati li se...??
Imam krizmu za manje od mjesec dana i to...Pa sam si računao i to sve....Pa,ovako...Mogao bih si uzet sljedeće....
Athlon64 X2 3800+ AM2 Gigabyte M57SLI-4 (Nforce 570SLI) 2GB Kingmax DDR-2 800mhz Gigabyte 7950GT sa Zalmanom VF-700 na sebi... Računao sam,kada bih prodao svoj proc,memu,grafu i matičnu ovo gore bi me izašlo cca 3400kn E,a pitanje je,dali mi se isplati to napravit?? I kolko bi me ova gore konfa služila..?? I još jedno pitanje....:D... Da li bih mogao moj Fortron 350W PNF uopce napajat tu gore konfu?? Unaprijed hvala!! |
Ne znam, ja bih na tvojem mjestu pričekao još neko vrijeme, skupio još nešto malo love i uzeo C2D konfiguraciju, koja će te odlično služiti još dosta vremena (a kroz manje od mjesec dana Intel spušta cijene C2D procesora, kod nekih modela i do 30%).
|
Aha...Ok,samo ne znam hoću li se ja moć strpit i sačuvat te novce od krizme dok se ne spuste cijene C2D... :D...A valjda ću moć nekako...
|
nebudi nestrpljiv,to će te uništit kad dođe do kompova,i to se ne šalim,ovo je stvarno područje gdje će ti osakatit novčanik i živce i sve,komponente su užitak al i skraćuju živce nekad,
kao korisnik core 2 dua e6300 ti kažem C2D C2D C2D |
Oke....Onda ću ovako napravit....Uzet ću si lijepo 19"LCD i još 1GB RAM-a....Za Vistu :D....I onda ću negdje krajem godine prodat ovo svoje i uzet novo....Jer će onda valjda bit koji C2D ispod 1000kn :)....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |