|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Reklamacije u Optimumu?
Tko je od vas nosio neki dio kod njih na servis? Koliko se čeka? Ako se ustanovi da je dio pokvaren dal se može dobit lova nazad il samo drugi proizvod?
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako mozes odnesi odmah u onaj servis koji ti je Zastupnik na jamstvenom listu , ustediti ces i vremena i zivaca . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
|
Aha , ja sam imao plocu i kutiju i na kutiji je bio Microline jamstveni list onak kao neka naljepnica . Kod njih je malo nezgodno sto i oni salju to dalje , pa se neki kanal iz ruke u ruku samo povecava , sto i povecava tvoje cekanje na rjesenje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam kod njih kupio napajanje hiper 730w i vratio sam ga natrag jer je cvililo. morao sam čekati 10-ak dana jer oni nose na servis kod zastupnika, onda tam stoji tjedan dana. dali su mi drugo koje je isto cvililo. možda malo manje od prethodnog ali svejedno previše. u roku tjedan dana od kupnje se ispravni proizvodi mogu vratit (možeš i lovu uzet) ali moraš platit 50 kn ako je artikl ispod 500kn vrijednosti a ako je iznad plačaš 50 kn(ili 100 nisam siguran) + 10% vrijenosti proizvoda. sječam se da sam na hiperu popušio oko 200 kn
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#8 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Eto tako da racunaj ako hoces zamjeniti u provrijednosti robe moras im dati da "oni to strucno pregledaju". Sretno!
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Baš mi se ovo i ne sviđa..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
Ma vecina tih webshopova i manjih trgovina kad su u pitanju reklamacije se mnogima ne svidja . jedino sto neke su 'bolje' do te granice da inzistiraju da furas kod zastupnika , da neki nacin peru ruke a na drugi nacin ispadaju fer . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a opet s druge strane ovdje a i svuda drugdje po netu vidimo i gorih prigovora na "velike" nego ove stvari koje se ovdje optimumu zamjeraju. tesko je biti pametan kada je to u pitanju. nego vezano uz temu lako je jos ljudima u Zg (dobro, ne bas lako ali svakako daleko lakse nego recimo meni) predati nesto direktno zastupniku i rjesiti problem. sta je s nama koji smo daleko, imamo i mi malih i glupih trgovina koje daju sugavu garanciju samo da te se sto prije oslobode dok za ostvarivanje garancije poslije tog njihovog roka ti preostaje samo slanje HPexom (sto je neisplativo kada je u pitanju bilo sto manje vrijednosti) ili davljenje poznanika. u ovom drugom slucaju mozda prodjes jeftinije ali se obicno i nacekes dok nesto dobijes nazad. da ne spominjemo sto nekom ni krivom ni duznom stavljas obavezu oko vrata. samo primjera radi nije nista neobicno da kupis npr memoriju koja ima 3 ili 5 godina garancije a ti dobijes 6 mjeseci iste. ja recimo na svoju, s lifetime iliti po eu pravilima 5 godina imam - godinu dana. ostatak vjerovatno ostvariv preko msan-a....mozda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
|
Isti takav primjer sam imao sa 6800LE iz linksa, proizvođač daje 2 god a Links je tad davao 1 god i ja bi trebao slat grafu u tvornicu da vide što je sa tim (crkla je 2 tjedna nakon garancije).. jedino tako bi mogao iskoristit to što proizvođač daje 2 god.
![]() |
#14 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ma ti online web shopovi su i napravljeni da se vlasnik sto manje zayebava s garancijama... IMO sve "web shop only" ducane treba izbjegavat, makar je dosta jeftinije od drugih. ovdje vrijedi: kolko para tolko muzike.
![]() |
#15 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
pa kažem ti da možeš uzet lovu. ja sam uzeo.
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
kad smo kod njih uvijek se sjetim krepanog routera i mjesec i pol dana cekanja da konacno saznaju da je nepopravljiv (tko bi rekao) i isplate mi lovu nazad |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|