|
![]() |
#1 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
vemil u google
upisite vemil u google meni izbaci na prvom mjestu Ve-mil d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
U Osijeku su pokraj HG-a, CC-a, Meliora, trgovačkih kuća najbolji. Formel ne želim spominjati, kad sam imao problema riješeni, no posebna priča od trgovine. Stoga s obzirom da nema linksa vemil numero 1.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
potpisujem, imao sam jako dobra iskustva s ve-milom, i što se tiče kupnje i servisa, na svaki upit putem maila su mi odgovorili u roku cca 2h, cijene su dosta dobre... dečki su stvarno o.k. Za razliku od hg-šrota prema kojem imam averziju, pogotovo reklamacije - užas. A što se tiče opremljenosti, mislim da imaju sasvim solidan spektar proizvoda i u usporedbi s ostalim trgovinama, možda nisu naj ali definitivno jesu među "opremljenijima". btw. nisam iz ve-mila ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Na stranu sad to koji je ducan bolji, ali je stvarno glupo kao sto @gospar kaze sajt opisati sa recenicom "Po meni najbolji i najopremljeniji dućan kompjuterske opreme i pratećih dodataka, ugodan site, i vrlo pregledan. Cijene također relativno niske." ![]()
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
otvori ti svoj blog/site/ili šta već pa piši sve što je u skladu sa zakonom, piši da je links najbolji |
![]() |
![]() |
#6 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Bit svega je da oni na svom siteu dakle u kodu hompagea pisu o sebi u trecem licu jer kao sto vidite nema linka na neki pod link to je ono što je smiješno... pustite a stranu tko je najbolji ali ovaj tekst napisan u ovom licu je stvarno smiješan... A koliko vidim to je plačen oglas jer ima i podkategorije i sve.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|