PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   vemil u google (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64903)

gospar 27.03.2007. 14:54

vemil u google

upisite vemil u google

meni izbaci na prvom mjestu

Ve-mil d.o.o.
Po meni najbolji i najopremljeniji dućan kompjuterske opreme i pratećih dodataka, ugodan site, i vrlo pregledan. Cijene također relativno niske.

kakva je ovo vrsta reklame :stoopid: tko je taj "meni" to pricaju o sebi u trecem licu ili... najbolji nisu definitivno customer service im je NULA. najopremljeniji ducan bi mozda bili prije 10 godina s ovakvim asortimanom. ugodan site neznam sto to znaci nije bas drustven, preglednost mu je nula. lijevi izbornik se onako radio 1999. "cijene takoder relativno niske", zasto koristiti rijec relativno samo zato sto zvuci zanimljivo, kad je u tom kontekstu zvuci kao da po njihovom misljenju bi trebale biti vece pa mozemo biti sretni...

pa da je ovo netko drugi napisao nego oni sami o sebi .... :dobartek:

-POP- 27.03.2007. 15:01

U Osijeku su pokraj HG-a, CC-a, Meliora, trgovačkih kuća najbolji. Formel ne želim spominjati, kad sam imao problema riješeni, no posebna priča od trgovine. Stoga s obzirom da nema linksa vemil numero 1.

technix 27.03.2007. 16:06

Citiraj:

Autor -POP- (Post 685865)
Stoga s obzirom da nema linksa vemil numero 1.

potpisujem, imao sam jako dobra iskustva s ve-milom, i što se tiče kupnje i servisa, na svaki upit putem maila su mi odgovorili u roku cca 2h, cijene su dosta dobre... dečki su stvarno o.k. Za razliku od hg-šrota prema kojem imam averziju, pogotovo reklamacije - užas.
A što se tiče opremljenosti, mislim da imaju sasvim solidan spektar proizvoda i u usporedbi s ostalim trgovinama, možda nisu naj ali definitivno jesu među "opremljenijima".

btw. nisam iz ve-mila :D

EvilM@ster 27.03.2007. 18:05

Na stranu sad to koji je ducan bolji, ali je stvarno glupo kao sto @gospar kaze sajt opisati sa recenicom "Po meni najbolji i najopremljeniji dućan kompjuterske opreme i pratećih dodataka, ugodan site, i vrlo pregledan. Cijene također relativno niske." :banned:

Buger 27.03.2007. 19:02

Citiraj:

Autor EvilM@ster (Post 686016)
Na stranu sad to koji je ducan bolji, ali je stvarno glupo kao sto @gospar kaze sajt opisati sa recenicom "Po meni najbolji i najopremljeniji dućan kompjuterske opreme i pratećih dodataka, ugodan site, i vrlo pregledan. Cijene također relativno niske." :banned:

otvori ti svoj blog/site/ili šta već pa piši sve što je u skladu sa zakonom, piši da je links najbolji

Foxman 27.03.2007. 19:53

Bit svega je da oni na svom siteu dakle u kodu hompagea pisu o sebi u trecem licu jer kao sto vidite nema linka na neki pod link to je ono što je smiješno... pustite a stranu tko je najbolji ali ovaj tekst napisan u ovom licu je stvarno smiješan... A koliko vidim to je plačen oglas jer ima i podkategorije i sve..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14.