|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
CoD2 - pomoć
Evo,nakon godinu dana "suše" neigranja odlučio instalirati opet CoD2. Malo se informirao pa stavio zadnji Patch 1.3 te instalirao All Seeing Eye. Problem je u tome: 1.Kada pokrenem ASE ne vidim niti jedan Server.Odredio sam si u ASE i destinaciju igre da ne bi bilo kako mi ne prepoznaje ali ni to nije rješilo problem. 2.Imam problema sa Punkbusterom. 3.Postoji li koji drugi program osim ASE? Svaka pomoć je dobro došla.Fali mi malo ubijanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ase ti je umro otakad mu je yahoo ukino sponzorstvo tj radi al ne ko prije skidaj si HLSW ili xfire,problema sa punkbusterom kakvih? jesi ga ukljucio u MP opcijama?malo poblize daj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
meni ase radi normalno. Moraš odrediti scanner. i pinger i onda opali scan. PB problem? kakav? ima ih puno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
1. update pb (for clients) 2. zamijeni pb folder s necijim ciji je ok 3. reinstal igre 4. jesi koristio citove? pb initialization failed je poruka koja se javlja kad neki hackovi pokusavaju zaobici pb na taj nacin da ga gase - imas vise na PB community http://www.evenbalance.com/index.php?page=support.php 5. napisi tocno koju poruku javlja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
budem danas popodne napisao kad probam ponovo, inace nikad ne koristim citove, instalacija je nova, samo mape imam u jednom folderu koji iskopiram onda. a pb stalno updateam..tak da..neznam, bum probao poslije pa javim sta tocno pise..jer na nekim serverima di je pb me ne izbacuje, a na nekim odma cim ubijem nekog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Hehe... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Samo pretpostavljam da ti sa novijom verzijom imaš problema na serverima sa starijom...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj sa updateom PB-a,imaš programčič koji se zove pubdater.exe i u konzolu napisi /pb_security 0
![]() |
#13 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|