![]() |
CoD2 - pomoć
Evo,nakon godinu dana "suše" neigranja odlučio instalirati opet CoD2.
Malo se informirao pa stavio zadnji Patch 1.3 te instalirao All Seeing Eye. Problem je u tome: 1.Kada pokrenem ASE ne vidim niti jedan Server.Odredio sam si u ASE i destinaciju igre da ne bi bilo kako mi ne prepoznaje ali ni to nije rješilo problem. 2.Imam problema sa Punkbusterom. 3.Postoji li koji drugi program osim ASE? Svaka pomoć je dobro došla.Fali mi malo ubijanja. :D |
ase ti je umro otakad mu je yahoo ukino sponzorstvo tj radi al ne ko prije skidaj si HLSW ili xfire,problema sa punkbusterom kakvih? jesi ga ukljucio u MP opcijama?malo poblize daj
|
ase ftw :)
|
meni ase radi normalno. Moraš odrediti scanner. i pinger i onda opali scan.
PB problem? kakav? ima ih puno. |
..
eto da ne otvara novi topic.. punkbuster me disconnecta s nekih servera cim nekog ubijem poruka bude nesto tipa PB initial fail ili tako neso.. uglavnom stalno je updatean, zasto se to dogadja? |
Citiraj:
1. update pb (for clients) 2. zamijeni pb folder s necijim ciji je ok 3. reinstal igre 4. jesi koristio citove? pb initialization failed je poruka koja se javlja kad neki hackovi pokusavaju zaobici pb na taj nacin da ga gase - imas vise na PB community http://www.evenbalance.com/index.php?page=support.php 5. napisi tocno koju poruku javlja |
budem danas popodne napisao kad probam ponovo, inace nikad ne koristim citove, instalacija je nova, samo mape imam u jednom folderu koji iskopiram onda. a pb stalno updateam..tak da..neznam, bum probao poslije pa javim sta tocno pise..jer na nekim serverima di je pb me ne izbacuje, a na nekim odma cim ubijem nekog.
|
Citiraj:
Hehe... :D Nego, napravi sto ti je ET rekao, stavi drugu PB mapu. |
Citiraj:
Samo pretpostavljam da ti sa novijom verzijom imaš problema na serverima sa starijom... |
ewo primjer sta se dogodi
http://img444.imageshack.us/img444/5520/codpbqk8.th.jpg i tako na par servera.. |
probaj sa updateom PB-a,imaš programčič koji se zove pubdater.exe
i u konzolu napisi /pb_security 0 |
PB ima zadnji update, ali ocito server nije na zadnjoj verziji..
kako inace mogu vidit na kojoj je verziji? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |