Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2007., 21:42   #1
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Trgovci(NE TRGOVINE)

Dakle prije nego što mi netko kaže da IMAMO već topic o trgovinama napominjem opet,ovo se radi o trgovcima ne o trgovinama.

Moja dobra iskustva

Delagić Mirza-HGspot Osijek

Dečko je uvjek pričljiv,podosta se razumije u komponente,nije mu teško objasnit,a bome mu nije ni teško reć "Vidim da se kužiš u to" ili tako nešto.No za razliku od ostalih to nije iz neznanja rečeno već kao iskrena pohvala.Nikad u mojem iskustvu s njim nije bio fušer oko garancije,što dobro znamo da većina njih rade.Nikad nešto što sam kupio u njegovoj prisutnosti nije bilo,oštećeno,otvarano,nije se pokvarilo u roku od mj dana,(eto imam proc,matićnu i rame već dva tri mjeseca rade oke,a napajanje još dužempuno duže)

Snajder Kristijan-Links(Nisam siguran za lokaciju jer je bio telefonski razgovor,provjerit ću sutra pozivni,dolje je telefon,iako mislim da je Zagreb)

Dakle čovjek je bio na kraju radnog vremena,vjerojatno je već bilo i gotovo,21:03,kada me nazvao i rekao,"napravili ste narudžbu i meni je jako žao ali nemamo više Vrpci za povezivanje kablova,moram to svaki put ručno provjerit i javit,eto puno mi je draže da kupac odma zna"

ja to cijenim jako i mislim da je jako lijepo ako ima takvu predanost,jer napominjem da oni nisu obavezni to napravit,a kamoli istog trenutka(nije prošlo ni sat vremena od narudbe)

Napišite i svoje "Reviewe" trgovaca,samo molim da osobne zamjerke zadržite za sebe,tj nemojte pisati samo zato što nekog mrzite privatno ili tako nešto,potkrijepite to

Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.05.2012. u 11:19.
Angelus je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2007., 21:44   #2
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Ja uvijek kupujem kod Rote u Linksu. Uvijek sve 5.
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2007., 00:00   #3
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
tihomir i rota u linksu. ljudi znaju, sve ide glatko, ima-nema-prijedlog i to je to. i jednostavno obožavam kad ih neki njub zatlači. ne mijenjaju izraze lica, govor, ništa, al totalno kužiš kaj si briju u glavi. zakon.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 03:01   #4
kArLo
Premium
Moj komp

kArLo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Evo i jedna pohvala i od mene:

Trgovac/serviser: Oliver Gavran, HGSpot Slavonski Brod

Decko je ljubazan, uvijek savjetuje sto i kako. Po samom razgovoru sa njim se brzo shvati da zna znanje. Ne mulja samo da proda, vec otvoreno kaze prednosti i mane svakog proizvoda. Sa garancijom i reklamacijom nikada problema. Uvijek sve fer i cesto se neke sitne probleme rijesi besplatno i nema podcjenjivacki ton prema kupcima koji se ne razumiju u racunala.
Uz dodatak da jako cesto ostaje izvan radnog vremena kako bi kupac na kraju dobio svoju robu, te je i na kraju i izvan radnog vremena ljubazan i spreman pomoci.

Zbog ovakvih trgovaca uvijek ce mi biti zadovoljstvo tamo kupovati, makar razlika u cijeni bila i nesto veca u odnosu na jednu konkurentnu firmu u Sl. Brodu i njihovo osoblje.
System: Asus X99 Deluxe / Intel i7 5820k + Noctua NH-D14 / 32GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3000Mhz (4x8Gb) / Asus DUAL-GTX1060-O3G / A-DATA XPG SX8200 Pro M.2 SSD 1TB / Sound Blaster Z / Fractal Design Core 3000 / Corsair HX1200
Storage (total of 54TB): 6 x Seagate IronWolf 8TB / WD My Passport Ultra 4TB (2,5") + WD Nomad case / WD Scorpion Blue 1TB (2,5") + Orico case
Video/audio/input/misc:
HP Z32 (32" 4K) / Logitech G933 Artemis Spectrum / Samsung Harman/Kardon Q70 soundbar / Sony XD100 / Corsair K95 / Logitech G9X / Logitech VX Revolution / Canon scanner LIDE 70 / HP LaserJet P1102
Mobile: Lenovo ThinkPad X1 tablet (Intel Core m7 / 8GB DDR3 / 256GB SSD)
kArLo je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 07:04   #5
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
uvijek kod istog tipa u linksu
neznam kak se zove al uvijek se malo za***avamo
jucer sam kupio vent 40mm od sharkoona, cijena 30kn
pita on oces na rate, 12, 24? nudimo povoljne kamate
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 07:45   #6
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
mislim da znam na kojeg mislis. bil sam i ja tamo kupit neku karticu (40kn) i on me pita kojom karticom placam.

nego, kak syss izgleda, da znam kad idem tam iduci put?
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 08:16   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Domagoj, Links Rijeka

Dečko je vrlo ljubazan i vodi računa o kupcu, a vidi se da zna dosta o hardveru. Imao sam neku reklamaciju i izvještavao o situaciji svaki put kada je saznao nešto novo.
Staro 13.03.2007., 08:16   #8
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
OT: Syss radi u Linsku?

Večina trgovaca po IT dučanima se jako voli pravit važna jer misli da nitko ne zna više od njih i onda se redovito stiltaju kada ih netko opere pred drugim ljudima (malo sam glumio njuba pa kad sam vidio da odnos trgovac-njub ne funkcionira preobrazio sam se u sebe )
Evo pohvala trgovcu iz DigiTecha, trebao mi je ISDN TA koji će moć primat fax preko servera i čovjek mi je preko telefona praktički objasnio sve što bi trebao pravi trgovac, palac gore.
Također palac gore trgovcu iz Formela, objasnio mi je sve što se Xilenca i buduće nabave dotičnih tiče, testovi etc..

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 08:30   #9
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Evo ja imam jednog s kojim imam dobra iskustva:

Andrej u pulskom Ve-milu. Uvijek je spreman pomoći i ljubazan je. Zna sve što ga pitaš oko kompova i elektronike i stvarno dobro radi svoj posao.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 09:50   #10
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ma sva ekipa u Linksu mi je ok ali Rota nekako prednjaci... Također iskustva od prije u Ve-mulju onaj stariji sijedi lik mi je bio ok (no nisam ga vidio vec dugo), te također lik koji drži Borg (u stanu ) je uvijek bio susretljiv i to je to od trgovaca i mojih pozitivnih iskustava s njima...
Foxman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2007., 09:59   #11
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
inače, ime djelatnika vam piše i na računu

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 10:09   #12
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Domagoj, Links Rijeka

Dečko je vrlo ljubazan i vodi računa o kupcu, a vidi se da zna dosta o hardveru. Imao sam neku reklamaciju i izvještavao o situaciji svaki put kada je saznao nešto novo.

Steta da nema vise ovakvih. Decko je ljubazan, pristojan i uvijek voljan pokazati ako te zanima neki komad HW-a, monitor ili bilo sta. Ako nesto narucim i rezerviram na vrijeme me nazove na mob da je stvar stigla. Pohvale njemu i opcenito podruznici u Rijeci.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 10:28   #13
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
Mihael Šilac iz HGspota Osijek

dakle nije ništa tako loše napravio ali par puta sam se osjećao kao višak u razgovoru(to je jako teško u dijalogu),zna biti odriješit,e sad doduše ja sam se s njim sretao uvjek na kraju radnog vremena,tako da može biti da su mu živci već pucali dotad,ja neznam
taj lik mi je najogavniji od svih tu u osijeku. Ko da mu je netko metlu nabio. Osim mozda onog servisera iz ve-mila sa naocalama. Da, taj je jos gori.

Mario Žaper - Ve-mil Osijek

Znam decka osobno, mlad je i neiskvaren, nasmijan... Jos je prilicno novi tamo i ostali nek se poklope usima.

Ima jedan u hgspotu kod nas, ali ne znam kak se zove. Uglavnom naocale ima, nizak je i svaki put kad dodjem, pogotovo subotom kad mu je dosadno, udavi me covjek Komunikativan uglavnom - meni je to najbitnije kod trgovaca.
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 15:49   #14
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Citiraj:
Mario Žaper - Ve-mil Osijek
žaper brejker koji je ujedno instruktor???ak je nisam imao pojma da se on kuži u elektroniku,osim ako je ko ostali,tj ne kuži se,hehehe

Citiraj:
ma jedan u hgspotu kod nas, ali ne znam kak se zove. Uglavnom naocale ima, nizak je i svaki put kad dodjem, pogotovo subotom kad mu je dosadno, udavi me covjek Komunikativan uglavnom - meni je to najbitnije kod trgovaca.
ja bi rekao da ti je to mirza,inaće sad ima kraću,ponekad podignutu gore kosu,prije je imao dužu,doduše imaš njega,tog šilca dosadnog,btw ono za metlu totalno istina ,i nekog mladog,to je koliko ja znam
Staro 13.03.2007., 15:57   #15
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

hg spot u splitu....svi djelatnici su KATASTROFA..samo se prave pametni a pojma nemaju

Who's Your Daddy?
Igsy je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 16:05   #16
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
links u Rijeci - Domagoj i ona gospodična (nemam pojma ime), starno ti iziđu u susret, nazovu te, ma sve pet...
A Ve-mil - pa neko vrijeme su bili sasvim ok, a sad je takva neopisiva gužva!
Staro 13.03.2007., 16:07   #17
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Miljenko @ links

bog

i ostatak ekipe rules
vex je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 17:28   #18
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Miljenko @ links

bog

i ostatak ekipe rules

Slazem se , najtrgovac po svemu , a odmah iza njega Rota .
ovi iz ostalih ducana uglavnom nisu dostojni spomena pa im imena ne pamtim.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 19:24   #19
Filip_15
Guest

Datum registracije: Jan 2007
Ja bi isto pohvalio Kristijana Snajdera iz linksa. Kad sam narućivao, odmah me je nazvao jer nije bilo nekih djelova, on mi je ponudio alternativu i stvarno je jako ljubazan. Bilo bi bolje kad bi bilo više tako odgovornih i vrijednih trgovaca.
Filip_15 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 19:59   #20
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Filip_15 Pregled postova
Ja bi isto pohvalio Kristijana Snajdera iz linksa. Kad sam narućivao, odmah me je nazvao jer nije bilo nekih djelova, on mi je ponudio alternativu i stvarno je jako ljubazan. Bilo bi bolje kad bi bilo više tako odgovornih i vrijednih trgovaca.
Potpisujem

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 23:33   #21
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
žaper brejker koji je ujedno instruktor???ak je nisam imao pojma da se on kuži u elektroniku,osim ako je ko ostali,tj ne kuži se,hehehe

false nije to taj

ja bi rekao da ti je to mirza,inaće sad ima kraću,ponekad podignutu gore kosu,prije je imao dužu,doduše imaš njega,tog šilca dosadnog,btw ono za metlu totalno istina ,i nekog mladog,to je koliko ja znam
true
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 11:20   #22
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Cijela ekipa HGspota Banja Luka.

Leekovi su stvarno odvaljeni sto se tice za***ancije i šege. Znaju kad ih se nešto pita, hoće obasniti, ako ne znaju kazu fino "nisam upućen u to", pošto ja živim u Doboju (110km od Banjaluke) kada nešto naručim nazovu me čim stigne,....
Uglavnom najviše se istakao Miloš Kecman (možda zato što je moj imenjak), samo ga nevidjam bas u zadnje vrijeme.
I sve je bilo uz obostrano zadovoljstvo i osmjeh sa obije strane.

HGspot Banja Luka
Staro 26.03.2007., 13:08   #23
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

...jednom sam isla frendici za poklon kupovati telefon...i sad dodjem ja u trgovinu i vidim neki telefon koji mi se cini ok i pitam zensku koje sve funkcije ima...a ona meni kaze: "paaaa, imam funkciju govorenja"

tuzno
flare je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2007., 11:20   #24
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

mani je jednom mirza,čovjek kojeg sam toliko hvalio i hvalim još,reko

"e pa šta ti radiš tu,ti trebaš bit sa druge strane pulta,pošalji mene u mirovinu"

ja se okinuo smijat,dečko je stvarno zakon trgovac,nema tu šta

HgOs jel
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke