![]() |
Trgovci(NE TRGOVINE)
Dakle prije nego što mi netko kaže da IMAMO već topic o trgovinama napominjem opet,ovo se radi o trgovcima ne o trgovinama.
Moja dobra iskustva Delagić Mirza-HGspot Osijek Dečko je uvjek pričljiv,podosta se razumije u komponente,nije mu teško objasnit,a bome mu nije ni teško reć "Vidim da se kužiš u to" ili tako nešto.No za razliku od ostalih to nije iz neznanja rečeno već kao iskrena pohvala.Nikad u mojem iskustvu s njim nije bio fušer oko garancije,što dobro znamo da većina njih rade.Nikad nešto što sam kupio u njegovoj prisutnosti nije bilo,oštećeno,otvarano,nije se pokvarilo u roku od mj dana,(eto imam proc,matićnu i rame već dva tri mjeseca rade oke,a napajanje još dužempuno duže) Snajder Kristijan-Links(Nisam siguran za lokaciju jer je bio telefonski razgovor,provjerit ću sutra pozivni,dolje je telefon,iako mislim da je Zagreb) Dakle čovjek je bio na kraju radnog vremena,vjerojatno je već bilo i gotovo,21:03,kada me nazvao i rekao,"napravili ste narudžbu i meni je jako žao ali nemamo više Vrpci za povezivanje kablova,moram to svaki put ručno provjerit i javit,eto puno mi je draže da kupac odma zna" ja to cijenim jako i mislim da je jako lijepo ako ima takvu predanost,jer napominjem da oni nisu obavezni to napravit,a kamoli istog trenutka(nije prošlo ni sat vremena od narudbe) Napišite i svoje "Reviewe" trgovaca,samo molim da osobne zamjerke zadržite za sebe,tj nemojte pisati samo zato što nekog mrzite privatno ili tako nešto,potkrijepite to |
Ja uvijek kupujem kod Rote u Linksu. Uvijek sve 5.
|
tihomir i rota u linksu. ljudi znaju, sve ide glatko, ima-nema-prijedlog i to je to. i jednostavno obožavam kad ih neki njub zatlači. ne mijenjaju izraze lica, govor, ništa, al totalno kužiš kaj si briju u glavi. zakon.
|
Evo i jedna pohvala i od mene:
Trgovac/serviser: Oliver Gavran, HGSpot Slavonski Brod Decko je ljubazan, uvijek savjetuje sto i kako. Po samom razgovoru sa njim se brzo shvati da zna znanje. Ne mulja samo da proda, vec otvoreno kaze prednosti i mane svakog proizvoda. Sa garancijom i reklamacijom nikada problema. Uvijek sve fer i cesto se neke sitne probleme rijesi besplatno i nema podcjenjivacki ton prema kupcima koji se ne razumiju u racunala. Uz dodatak da jako cesto ostaje izvan radnog vremena kako bi kupac na kraju dobio svoju robu, te je i na kraju i izvan radnog vremena ljubazan i spreman pomoci. Zbog ovakvih trgovaca uvijek ce mi biti zadovoljstvo tamo kupovati, makar razlika u cijeni bila i nesto veca u odnosu na jednu konkurentnu firmu u Sl. Brodu i njihovo osoblje. |
uvijek kod istog tipa u linksu
neznam kak se zove al uvijek se malo za***avamo jucer sam kupio vent 40mm od sharkoona, cijena 30kn pita on oces na rate, 12, 24? nudimo povoljne kamate |
mislim da znam na kojeg mislis. bil sam i ja tamo kupit neku karticu (40kn) i on me pita kojom karticom placam. :D
nego, kak syss izgleda, da znam kad idem tam iduci put? |
Domagoj, Links Rijeka
Dečko je vrlo ljubazan i vodi računa o kupcu, a vidi se da zna dosta o hardveru. Imao sam neku reklamaciju i izvještavao o situaciji svaki put kada je saznao nešto novo. |
OT: Syss radi u Linsku?
Večina trgovaca po IT dučanima se jako voli pravit važna jer misli da nitko ne zna više od njih i onda se redovito stiltaju kada ih netko opere pred drugim ljudima (malo sam glumio njuba pa kad sam vidio da odnos trgovac-njub ne funkcionira preobrazio sam se u sebe :D ) Evo pohvala trgovcu iz DigiTecha, trebao mi je ISDN TA koji će moć primat fax preko servera i čovjek mi je preko telefona praktički objasnio sve što bi trebao pravi trgovac, palac gore. Također palac gore trgovcu iz Formela, objasnio mi je sve što se Xilenca i buduće nabave dotičnih tiče, testovi etc.. |
Evo ja imam jednog s kojim imam dobra iskustva:
Andrej u pulskom Ve-milu. Uvijek je spreman pomoći i ljubazan je. Zna sve što ga pitaš oko kompova i elektronike i stvarno dobro radi svoj posao. |
Ma sva ekipa u Linksu mi je ok ali Rota nekako prednjaci... Također iskustva od prije u Ve-mulju onaj stariji sijedi lik mi je bio ok (no nisam ga vidio vec dugo), te također lik koji drži Borg (u stanu ;) ) je uvijek bio susretljiv i to je to od trgovaca i mojih pozitivnih iskustava s njima...
|
inače, ime djelatnika vam piše i na računu
|
Citiraj:
Steta da nema vise ovakvih. Decko je ljubazan, pristojan i uvijek voljan pokazati ako te zanima neki komad HW-a, monitor ili bilo sta. Ako nesto narucim i rezerviram na vrijeme me nazove na mob da je stvar stigla. Pohvale njemu i opcenito podruznici u Rijeci. |
Citiraj:
Mario Žaper - Ve-mil Osijek Znam decka osobno, mlad je i neiskvaren, nasmijan... :D Jos je prilicno novi tamo i ostali nek se poklope usima. Ima jedan u hgspotu kod nas, ali ne znam kak se zove. Uglavnom naocale ima, nizak je i svaki put kad dodjem, pogotovo subotom kad mu je dosadno, udavi me covjek :D Komunikativan uglavnom - meni je to najbitnije kod trgovaca. |
Citiraj:
Citiraj:
|
hg spot u splitu....svi djelatnici su KATASTROFA..samo se prave pametni a pojma nemaju
|
links u Rijeci - Domagoj i ona gospodična (nemam pojma ime), starno ti iziđu u susret, nazovu te, ma sve pet...
A Ve-mil - pa neko vrijeme su bili sasvim ok, a sad je takva neopisiva gužva! |
Miljenko @ links
bog :care: :care: :respekt: i ostatak ekipe rules :chears: |
Citiraj:
Slazem se , najtrgovac po svemu , a odmah iza njega Rota . ovi iz ostalih ducana uglavnom nisu dostojni spomena pa im imena ne pamtim. |
Ja bi isto pohvalio Kristijana Snajdera iz linksa. Kad sam narućivao, odmah me je nazvao jer nije bilo nekih djelova, on mi je ponudio alternativu i stvarno je jako ljubazan. Bilo bi bolje kad bi bilo više tako odgovornih i vrijednih trgovaca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cijela ekipa HGspota Banja Luka.
Leekovi su stvarno odvaljeni sto se tice za***ancije i šege. Znaju kad ih se nešto pita, hoće obasniti, ako ne znaju kazu fino "nisam upućen u to":D, pošto ja živim u Doboju (110km od Banjaluke) kada nešto naručim nazovu me čim stigne,.... Uglavnom najviše se istakao Miloš Kecman (možda zato što je moj imenjak:D), samo ga nevidjam bas u zadnje vrijeme. I sve je bilo uz obostrano zadovoljstvo i osmjeh sa obije strane. HGspot Banja Luka:goood::goood: |
...jednom sam isla frendici za poklon kupovati telefon...i sad dodjem ja u trgovinu i vidim neki telefon koji mi se cini ok i pitam zensku koje sve funkcije ima...a ona meni kaze: "paaaa, imam funkciju govorenja":lol2:
tuzno :( |
mani je jednom mirza,čovjek kojeg sam toliko hvalio i hvalim još,reko
"e pa šta ti radiš tu,ti trebaš bit sa druge strane pulta,pošalji mene u mirovinu" ja se okinuo smijat,dečko je stvarno zakon trgovac,nema tu šta HgOs jel |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |