PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Trgovci(NE TRGOVINE) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63472)

Angelus 12.03.2007. 21:42

Trgovci(NE TRGOVINE)

Dakle prije nego što mi netko kaže da IMAMO već topic o trgovinama napominjem opet,ovo se radi o trgovcima ne o trgovinama.

Moja dobra iskustva

Delagić Mirza-HGspot Osijek

Dečko je uvjek pričljiv,podosta se razumije u komponente,nije mu teško objasnit,a bome mu nije ni teško reć "Vidim da se kužiš u to" ili tako nešto.No za razliku od ostalih to nije iz neznanja rečeno već kao iskrena pohvala.Nikad u mojem iskustvu s njim nije bio fušer oko garancije,što dobro znamo da većina njih rade.Nikad nešto što sam kupio u njegovoj prisutnosti nije bilo,oštećeno,otvarano,nije se pokvarilo u roku od mj dana,(eto imam proc,matićnu i rame već dva tri mjeseca rade oke,a napajanje još dužempuno duže)

Snajder Kristijan-Links(Nisam siguran za lokaciju jer je bio telefonski razgovor,provjerit ću sutra pozivni,dolje je telefon,iako mislim da je Zagreb)

Dakle čovjek je bio na kraju radnog vremena,vjerojatno je već bilo i gotovo,21:03,kada me nazvao i rekao,"napravili ste narudžbu i meni je jako žao ali nemamo više Vrpci za povezivanje kablova,moram to svaki put ručno provjerit i javit,eto puno mi je draže da kupac odma zna"

ja to cijenim jako i mislim da je jako lijepo ako ima takvu predanost,jer napominjem da oni nisu obavezni to napravit,a kamoli istog trenutka(nije prošlo ni sat vremena od narudbe)

Napišite i svoje "Reviewe" trgovaca,samo molim da osobne zamjerke zadržite za sebe,tj nemojte pisati samo zato što nekog mrzite privatno ili tako nešto,potkrijepite to

rendula 12.03.2007. 21:44

Ja uvijek kupujem kod Rote u Linksu. Uvijek sve 5.

horza 13.03.2007. 00:00

tihomir i rota u linksu. ljudi znaju, sve ide glatko, ima-nema-prijedlog i to je to. i jednostavno obožavam kad ih neki njub zatlači. ne mijenjaju izraze lica, govor, ništa, al totalno kužiš kaj si briju u glavi. zakon.

kArLo 13.03.2007. 03:01

Evo i jedna pohvala i od mene:

Trgovac/serviser: Oliver Gavran, HGSpot Slavonski Brod

Decko je ljubazan, uvijek savjetuje sto i kako. Po samom razgovoru sa njim se brzo shvati da zna znanje. Ne mulja samo da proda, vec otvoreno kaze prednosti i mane svakog proizvoda. Sa garancijom i reklamacijom nikada problema. Uvijek sve fer i cesto se neke sitne probleme rijesi besplatno i nema podcjenjivacki ton prema kupcima koji se ne razumiju u racunala.
Uz dodatak da jako cesto ostaje izvan radnog vremena kako bi kupac na kraju dobio svoju robu, te je i na kraju i izvan radnog vremena ljubazan i spreman pomoci.

Zbog ovakvih trgovaca uvijek ce mi biti zadovoljstvo tamo kupovati, makar razlika u cijeni bila i nesto veca u odnosu na jednu konkurentnu firmu u Sl. Brodu i njihovo osoblje.

jed2i 13.03.2007. 07:04

uvijek kod istog tipa u linksu
neznam kak se zove al uvijek se malo za***avamo
jucer sam kupio vent 40mm od sharkoona, cijena 30kn
pita on oces na rate, 12, 24? nudimo povoljne kamate

Matesonik 13.03.2007. 07:45

mislim da znam na kojeg mislis. bil sam i ja tamo kupit neku karticu (40kn) i on me pita kojom karticom placam. :D

nego, kak syss izgleda, da znam kad idem tam iduci put?

coconut 13.03.2007. 08:16

Domagoj, Links Rijeka

Dečko je vrlo ljubazan i vodi računa o kupcu, a vidi se da zna dosta o hardveru. Imao sam neku reklamaciju i izvještavao o situaciji svaki put kada je saznao nešto novo.

buljo 13.03.2007. 08:16

OT: Syss radi u Linsku?

Večina trgovaca po IT dučanima se jako voli pravit važna jer misli da nitko ne zna više od njih i onda se redovito stiltaju kada ih netko opere pred drugim ljudima (malo sam glumio njuba pa kad sam vidio da odnos trgovac-njub ne funkcionira preobrazio sam se u sebe :D )
Evo pohvala trgovcu iz DigiTecha, trebao mi je ISDN TA koji će moć primat fax preko servera i čovjek mi je preko telefona praktički objasnio sve što bi trebao pravi trgovac, palac gore.
Također palac gore trgovcu iz Formela, objasnio mi je sve što se Xilenca i buduće nabave dotičnih tiče, testovi etc..

Vido 13.03.2007. 08:30

Evo ja imam jednog s kojim imam dobra iskustva:

Andrej u pulskom Ve-milu. Uvijek je spreman pomoći i ljubazan je. Zna sve što ga pitaš oko kompova i elektronike i stvarno dobro radi svoj posao.

Foxman 13.03.2007. 09:50

Ma sva ekipa u Linksu mi je ok ali Rota nekako prednjaci... Također iskustva od prije u Ve-mulju onaj stariji sijedi lik mi je bio ok (no nisam ga vidio vec dugo), te također lik koji drži Borg (u stanu ;) ) je uvijek bio susretljiv i to je to od trgovaca i mojih pozitivnih iskustava s njima...

horza 13.03.2007. 09:59

inače, ime djelatnika vam piše i na računu

atha 13.03.2007. 10:09

Citiraj:

Autor coconut (Post 673284)
Domagoj, Links Rijeka

Dečko je vrlo ljubazan i vodi računa o kupcu, a vidi se da zna dosta o hardveru. Imao sam neku reklamaciju i izvještavao o situaciji svaki put kada je saznao nešto novo.

:care:

Steta da nema vise ovakvih. Decko je ljubazan, pristojan i uvijek voljan pokazati ako te zanima neki komad HW-a, monitor ili bilo sta. Ako nesto narucim i rezerviram na vrijeme me nazove na mob da je stvar stigla. Pohvale njemu i opcenito podruznici u Rijeci.

SPLiFF 13.03.2007. 10:28

Citiraj:

Autor Angelus (Post 672970)
Mihael Šilac iz HGspota Osijek

dakle nije ništa tako loše napravio ali par puta sam se osjećao kao višak u razgovoru(to je jako teško u dijalogu),zna biti odriješit,e sad doduše ja sam se s njim sretao uvjek na kraju radnog vremena,tako da može biti da su mu živci već pucali dotad,ja neznam

taj lik mi je najogavniji od svih tu u osijeku. Ko da mu je netko metlu nabio. Osim mozda onog servisera iz ve-mila sa naocalama. Da, taj je jos gori.

Mario Žaper - Ve-mil Osijek

Znam decka osobno, mlad je i neiskvaren, nasmijan... :D Jos je prilicno novi tamo i ostali nek se poklope usima.

Ima jedan u hgspotu kod nas, ali ne znam kak se zove. Uglavnom naocale ima, nizak je i svaki put kad dodjem, pogotovo subotom kad mu je dosadno, udavi me covjek :D Komunikativan uglavnom - meni je to najbitnije kod trgovaca.

Angelus 13.03.2007. 15:49

Citiraj:

Mario Žaper - Ve-mil Osijek
žaper brejker koji je ujedno instruktor???ak je nisam imao pojma da se on kuži u elektroniku,osim ako je ko ostali,tj ne kuži se,hehehe

Citiraj:

ma jedan u hgspotu kod nas, ali ne znam kak se zove. Uglavnom naocale ima, nizak je i svaki put kad dodjem, pogotovo subotom kad mu je dosadno, udavi me covjek Komunikativan uglavnom - meni je to najbitnije kod trgovaca.
ja bi rekao da ti je to mirza,inaće sad ima kraću,ponekad podignutu gore kosu,prije je imao dužu,doduše imaš njega,tog šilca dosadnog,btw ono za metlu totalno istina:D ,i nekog mladog,to je koliko ja znam

Igsy 13.03.2007. 15:57

hg spot u splitu....svi djelatnici su KATASTROFA..samo se prave pametni a pojma nemaju

Don 13.03.2007. 16:05

links u Rijeci - Domagoj i ona gospodična (nemam pojma ime), starno ti iziđu u susret, nazovu te, ma sve pet...
A Ve-mil - pa neko vrijeme su bili sasvim ok, a sad je takva neopisiva gužva!

vex 13.03.2007. 16:07

Miljenko @ links

bog :care: :care: :respekt:

i ostatak ekipe rules :chears:

Router 13.03.2007. 17:28

Citiraj:

Autor vex (Post 673707)
Miljenko @ links

bog :care: :care: :respekt:

i ostatak ekipe rules :chears:

Slazem se , najtrgovac po svemu , a odmah iza njega Rota .
ovi iz ostalih ducana uglavnom nisu dostojni spomena pa im imena ne pamtim.

Filip_15 13.03.2007. 19:24

Ja bi isto pohvalio Kristijana Snajdera iz linksa. Kad sam narućivao, odmah me je nazvao jer nije bilo nekih djelova, on mi je ponudio alternativu i stvarno je jako ljubazan. Bilo bi bolje kad bi bilo više tako odgovornih i vrijednih trgovaca.

aski 13.03.2007. 19:59

Citiraj:

Autor Filip_15 (Post 673938)
Ja bi isto pohvalio Kristijana Snajdera iz linksa. Kad sam narućivao, odmah me je nazvao jer nije bilo nekih djelova, on mi je ponudio alternativu i stvarno je jako ljubazan. Bilo bi bolje kad bi bilo više tako odgovornih i vrijednih trgovaca.

Potpisujem :goood: :respekt::care:

SPLiFF 13.03.2007. 23:33

Citiraj:

Autor Angelus (Post 673689)
žaper brejker koji je ujedno instruktor???ak je nisam imao pojma da se on kuži u elektroniku,osim ako je ko ostali,tj ne kuži se,hehehe

false :D nije to taj

ja bi rekao da ti je to mirza,inaće sad ima kraću,ponekad podignutu gore kosu,prije je imao dužu,doduše imaš njega,tog šilca dosadnog,btw ono za metlu totalno istina:D ,i nekog mladog,to je koliko ja znam

true :D

Milentije 26.03.2007. 11:20

Cijela ekipa HGspota Banja Luka.

Leekovi su stvarno odvaljeni sto se tice za***ancije i šege. Znaju kad ih se nešto pita, hoće obasniti, ako ne znaju kazu fino "nisam upućen u to":D, pošto ja živim u Doboju (110km od Banjaluke) kada nešto naručim nazovu me čim stigne,....
Uglavnom najviše se istakao Miloš Kecman (možda zato što je moj imenjak:D), samo ga nevidjam bas u zadnje vrijeme.
I sve je bilo uz obostrano zadovoljstvo i osmjeh sa obije strane.

HGspot Banja Luka:goood::goood:

flare 26.03.2007. 13:08

...jednom sam isla frendici za poklon kupovati telefon...i sad dodjem ja u trgovinu i vidim neki telefon koji mi se cini ok i pitam zensku koje sve funkcije ima...a ona meni kaze: "paaaa, imam funkciju govorenja":lol2:

tuzno :(

Angelus 28.03.2007. 11:20

mani je jednom mirza,čovjek kojeg sam toliko hvalio i hvalim još,reko

"e pa šta ti radiš tu,ti trebaš bit sa druge strane pulta,pošalji mene u mirovinu"

ja se okinuo smijat,dečko je stvarno zakon trgovac,nema tu šta

HgOs jel

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40.