|
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Bas vala, i nije nesto kako smo se nadali (bar ja).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kupio ga ja još na cebitu za 30eura =) montirao ga cim sam dosao, sad trenutno radi uparen sa 2 scythea finovi su previse skupa, treba brzi vent ali ipak mi je ohladio plocu i cpu za par stupnjeva inace stvar nije uopce tako ogromna ko sto covjek ocekuje kad vidi 2 120mm venta na njemu, nego je sve skupa otprilike velicine 2 92mm venta.. tako da uostalom to moze biti jedan od problema jer dosta zraka koji puse uopce ne prolazi kroz listice... montaza je dosta jednostavna, iako malo nespretna zbog samog oblika heatsinka.. ja cekam ovo, vec ga imam u preorderu hehe http://www.thermalright.com/a_page/m...duct_ifx14.htm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Gemin je isti hladnjak ka i jedan petier hladnjak koji je bio na recenziji u Bugu i oni će 100% pokazati svoje performanse pri clockanju i malo jačem ![]() btw trebali su stavit Intela u rewievu koji je našal smartguy na 1.7V i više i onda bi tribalo uspoređivat hladnjake ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|