![]() |
Cooler Master GeminII Review
REVIEW
Konačno je stigao :rolleyes: .... i na kraju malo razočarenje jer po rezultatima nije ništa posebno. :kafa: |
Bas vala, i nije nesto kako smo se nadali (bar ja).
|
kupio ga ja još na cebitu za 30eura =) montirao ga cim sam dosao, sad trenutno radi uparen sa 2 scythea
finovi su previse skupa, treba brzi vent ali ipak mi je ohladio plocu i cpu za par stupnjeva inace stvar nije uopce tako ogromna ko sto covjek ocekuje kad vidi 2 120mm venta na njemu, nego je sve skupa otprilike velicine 2 92mm venta.. tako da uostalom to moze biti jedan od problema jer dosta zraka koji puse uopce ne prolazi kroz listice... montaza je dosta jednostavna, iako malo nespretna zbog samog oblika heatsinka.. ja cekam ovo, vec ga imam u preorderu hehe http://www.thermalright.com/a_page/m...duct_ifx14.htm :D |
neki first hand rezultati? :)
|
ovo izgleda odlicno...mislim da ce on s vremenom biti zamjena za mog big typhoona :)
|
s ovim hladnjakom bi jedan E4300 išao bez problema na 4ghz(naravno ako on to sam može).
Prava snaga ovog hladnjaka će se pokazat tek pri OCu. |
Žalosno je da takva jedna mrcina gubi od valjda 3x manjeg Enzotecha.
IMO, veliko i osrednje performanse. Jedina prednost je što hladi matičnu usput... |
Bas podjoh rec, da mi je onaj Enzotech. Naprosto fenomenalan cooler.
|
Samo povećan volumen heatpipe-ova (i još ih ima 4, za razliku od ostalih), ništa više. A veličine jednog Freezera je valjda...
|
Citiraj:
|
Gemin je isti hladnjak ka i jedan petier hladnjak koji je bio na recenziji u Bugu i oni
će 100% pokazati svoje performanse pri clockanju i malo jačem :) btw trebali su stavit Intela u rewievu koji je našal smartguy na 1.7V i više i onda bi tribalo uspoređivat hladnjake :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |