Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.03.2007., 15:34   #1
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
(riješeno) Logon screen - nema accounta za odabrati

Nova instalacija windowsa xp (SP 1) na cisti disk, svi driveri instalirani, sve aplikacije instalirane - ostalo je samo jos podesiti neke sitnice. Od instalacije windoza do maloprije jedno 30-40 restartova bez ikakvih problema (kako to vec ide nakon instalacije drivera i nekih programa).

I nakon jednog restarta, vidim da je izgled windowsa drugaciji od onog kakav je bio prije restarta. Skuzim da je umjesto accounta "B" (sa administratorskim ovlastima) koji sam stvorio kod instalacije i koji je dosad uvijek bio aktivan odabran administrator account.
Hocu pod user accounts promijeniti account i account "B" tamo ne postoji.
Medjutim osim user account imam u control panelu opciju user account 2 i tamo account "B" postoji. Kao sto postoji najnormalnije i u Documents & Settings.

I sad ja "pametno" odlucim disableat Administrator account misleci kako ce onda automatski odabrat account "B". No desila se pizdarija - prilikom ulska u windowse javlja se logon screen na kojem nemam accounta za odabrati i ne mogu u windowse.

Ako netko zna rjesenje osim reinstalacije molim ga za pomoc jer sam pri kraju sa zivcima - u zadnje vrijeme problem za problemom, a stvarno nemam zivaca sve ponovo instalirati.
Samo napomena - ovo pisem sa druge instalacije koja je na drugom disku, znaci imam pristup ovoj instalaciji u kojoj je problem.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 13.03.2007. u 16:40.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2007., 16:00   #2
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
stisnes dva puta ctrl alt del i upises u usr administrator i pass koji si stavio ili ak nisi stavio sam enter

nema na cemu

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2007., 16:39   #3
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
stisnes dva puta ctrl alt del i upises u usr administrator i pass koji si stavio ili ak nisi stavio sam enter

nema na cemu
Hvala najljepsa. Problem rijesen.
morph je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke