![]() |
(riješeno) Logon screen - nema accounta za odabrati
Nova instalacija windowsa xp (SP 1) na cisti disk, svi driveri instalirani, sve aplikacije instalirane - ostalo je samo jos podesiti neke sitnice. Od instalacije windoza do maloprije jedno 30-40 restartova bez ikakvih problema (kako to vec ide nakon instalacije drivera i nekih programa).
I nakon jednog restarta, vidim da je izgled windowsa drugaciji od onog kakav je bio prije restarta. Skuzim da je umjesto accounta "B" (sa administratorskim ovlastima) koji sam stvorio kod instalacije i koji je dosad uvijek bio aktivan odabran administrator account. Hocu pod user accounts promijeniti account i account "B" tamo ne postoji. Medjutim osim user account imam u control panelu opciju user account 2 i tamo account "B" postoji. Kao sto postoji najnormalnije i u Documents & Settings. I sad ja "pametno" odlucim disableat Administrator account misleci kako ce onda automatski odabrat account "B". No desila se pizdarija - prilikom ulska u windowse javlja se logon screen na kojem nemam accounta za odabrati i ne mogu u windowse. Ako netko zna rjesenje osim reinstalacije molim ga za pomoc jer sam pri kraju sa zivcima - u zadnje vrijeme problem za problemom, a stvarno nemam zivaca sve ponovo instalirati. Samo napomena - ovo pisem sa druge instalacije koja je na drugom disku, znaci imam pristup ovoj instalaciji u kojoj je problem. |
stisnes dva puta ctrl alt del i upises u usr administrator i pass koji si stavio ili ak nisi stavio sam enter :)
nema na cemu :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |