|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Dvojba, koju graficku?
Evo kupujem novu graficku pa sam upao u dilemu, dvoumim se izmedu ove dvije PCI-E GAINWARD Bliss 7300GT, Golden Sample, GLH, 256MB DDR3, DVI - 641kn PCI-E GAINWARD, Bliss 7600GS PCX GS GLH DT, 256 MB DDR3, tv-out, DVI - 795kn E sad sal se isplati dat tih 150 kuna vise za ovu drugu ili ne? Ili ima mozda nesto bolje za tu lovu od Ati-a? p.s. 800kn je max do kojeg idem. Hvala na savjetima pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Druga, GT se totalno uguši kad upališ AA i AF, a ova Gainward ide na taktove od GT jer je gore DDR3, vrijedi svake kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
7600gs bez razmisljanja kupuj dok ima ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Ok, hvala vam na odgovorima. Slicno sam i ja razmisljao samo nigdje nisam uspio nac review ove 7600gs. Nego zanima me jos nesto, buduci da sam do sada imao samo Ati kartice a dosta koristim Tv-out. Kak Nvidia stoji s kvalitetom slike na Tv-outu? Vazno mi je vecinom za pogledat neki divx na telki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da ti to zaviso od modela do modela...Ja iam 6600GT i super je slika na tv-u, dok susjed ima 7800GS i kaže da nikak nemre nariktat da mu slika bude OK...Možda kad bi mogo probat prije kupnje...Al mislim da će ti svejedno slika bit dobra, valjda je ovaj dobio neki s***ani primjerak il nešt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Iako sam nvidiot slazem se s pop-om po pitanju kvalitete prikaza i na monitoru i tv-out.Nije neka velika razlika,ali se primjeti malo.Btw prije grafe iz sig-a sam imao x800 gto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|