![]() |
Dvojba, koju graficku?
Evo kupujem novu graficku pa sam upao u dilemu, dvoumim se izmedu ove dvije
PCI-E GAINWARD Bliss 7300GT, Golden Sample, GLH, 256MB DDR3, DVI - 641kn PCI-E GAINWARD, Bliss 7600GS PCX GS GLH DT, 256 MB DDR3, tv-out, DVI - 795kn E sad sal se isplati dat tih 150 kuna vise za ovu drugu ili ne? Ili ima mozda nesto bolje za tu lovu od Ati-a? p.s. 800kn je max do kojeg idem. Hvala na savjetima pozdrav |
Druga, GT se totalno uguši kad upališ AA i AF, a ova Gainward ide na taktove od GT jer je gore DDR3, vrijedi svake kn.
|
7600gs bez razmisljanja kupuj dok ima :D kao sto i kolega kaze ona ide na taktove od gt bez beda i ima ddr3 memu....
|
Ok, hvala vam na odgovorima. Slicno sam i ja razmisljao samo nigdje nisam uspio nac review ove 7600gs.
Nego zanima me jos nesto, buduci da sam do sada imao samo Ati kartice a dosta koristim Tv-out. Kak Nvidia stoji s kvalitetom slike na Tv-outu? Vazno mi je vecinom za pogledat neki divx na telki. |
Mislim da ti to zaviso od modela do modela...Ja iam 6600GT i super je slika na tv-u, dok susjed ima 7800GS i kaže da nikak nemre nariktat da mu slika bude OK...Možda kad bi mogo probat prije kupnje...Al mislim da će ti svejedno slika bit dobra, valjda je ovaj dobio neki s***ani primjerak il nešt...
|
Sve nVidia imaju isti sliku, kao i sve Ati, s tim da nisam vidio neku razliku među modelima. Iako je po meni Ati po pitanju slike u igrama i na TV-u još uvijek n aprvom mjestu.
|
Iako sam nvidiot slazem se s pop-om po pitanju kvalitete prikaza i na monitoru i tv-out.Nije neka velika razlika,ali se primjeti malo.Btw prije grafe iz sig-a sam imao x800 gto.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |