|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
CISCENJE stare paste
kupija sam novi cooler SCYTHE Mine SCMN-1100 za am2 3000+ isa sam brisat sa maramicom pastu sa procesora al nikako da je skroz maknes koliko god brisa uvik se maramica pokupi nesto srebrnog... uglavnom sad se mislim dali da stavim na procesor ovu pastu koju sam dobija u kresici sa kulerom ili da idem kupit neku drugu tipa ARCTIC SILVER 5 oce bit neka drasticna razlika ili samo par stupnjeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
2-3° maksimalno, ali ove bolje paste duze traju... kupi AC Ceramique za 20kn i stvar rijesena... kaj se tice ciscenja paste, uzmi obicnu gumicu i obrisi, sve ode dole ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
WD-om ide još bolje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Agent Dabl-ju Di Forti, Dick Steel ![]() ![]() Dobro ti je alkoholom i vaticom očistiti bazu coolera... ali ne da se sada cijedi iz vatice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
tako je, izvadi van proc iz socketa i cisti ga gumicom. Da vidis koliko sranja ima na njemu,.. to ni s actonom nede dole.
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ovo je tema koja se pokreče 1X mjesečno. 1. Čistite 70% alkoholom i papirnatom maramicom 2. Nanosite tanki sloj paste 3. Da na pravite ne znam kojom drugom metodom i koliko god bila bolja temp. će biti manja max 1C = zanemarivo
![]() |
#9 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
polarni medo je na slici, plastic cleaner se zove, ima u čipoteci i sl. dućanima po 30ak kn (btw. izuzetno dobro čisti plastične dijelove). uglavnom sve što alkohol očisti (pastika, zmazanoća, pasta), ovaj medo to odradi 3 puta bolje, a uopće nije na bazi alkohola. tko ima ili može nabaviti nek proba... pošto dnevno čistim jezgre po 20-30 puta, moglo bi se reć da sam probao svašta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|