![]() |
CISCENJE stare paste
kupija sam novi cooler SCYTHE Mine SCMN-1100 za am2 3000+
isa sam brisat sa maramicom pastu sa procesora al nikako da je skroz maknes koliko god brisa uvik se maramica pokupi nesto srebrnog... uglavnom sad se mislim dali da stavim na procesor ovu pastu koju sam dobija u kresici sa kulerom ili da idem kupit neku drugu tipa ARCTIC SILVER 5 oce bit neka drasticna razlika ili samo par stupnjeva |
2-3° maksimalno, ali ove bolje paste duze traju... kupi AC Ceramique za 20kn i stvar rijesena...
kaj se tice ciscenja paste, uzmi obicnu gumicu i obrisi, sve ode dole :goood: |
gumica zakon.....kako se ja toga nisam sitija :D
|
WD-om ide još bolje. :)
|
Citiraj:
WD40 aka wd forty rules. :goood: |
Agent Dabl-ju Di Forti, Dick Steel :) Lud film:lol2:
Dobro ti je alkoholom i vaticom očistiti bazu coolera... ali ne da se sada cijedi iz vatice;) Također ako čistiš procesor od paste, makni ga iz matične da ne spigaš koju iglicu (ipak gumica ima ludo trenje)! |
tako je, izvadi van proc iz socketa i cisti ga gumicom. Da vidis koliko sranja ima na njemu,.. to ni s actonom nede dole.
|
Ovo je tema koja se pokreče 1X mjesečno.
1. Čistite 70% alkoholom i papirnatom maramicom 2. Nanosite tanki sloj paste 3. Da na pravite ne znam kojom drugom metodom i koliko god bila bolja temp. će biti manja max 1C = zanemarivo |
Citiraj:
|
polarni medo je na slici, plastic cleaner se zove, ima u čipoteci i sl. dućanima po 30ak kn (btw. izuzetno dobro čisti plastične dijelove).
uglavnom sve što alkohol očisti (pastika, zmazanoća, pasta), ovaj medo to odradi 3 puta bolje, a uopće nije na bazi alkohola. tko ima ili može nabaviti nek proba... pošto dnevno čistim jezgre po 20-30 puta, moglo bi se reć da sam probao svašta :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |