|
![]() |
#2 |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja ga dobio još prije mjesec dana model točno ne znam ali je dobar i košta ti recimo u pevcu sam gleda o cca. 700 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
sony nw e002 (512mb).. poklonio sam ga sestri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
na player cekas minimalno 2 tjedna nakon ugradnje, poznavajući prethodne akcije s djeljenjem poklan pri t-comui bit će onih koji će na svoj player čekati i do idućeg božića...
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Ceka se recimo 2-3 tjedna ali znam da su neki cekali dosta duze,a cijena playera ti je u ve-milu mislim oko 450 kn to je onaj model bez fm kaj se dijeli od t-coma ako sam u pravu....
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
ma mene samo zanima sta je sa nama koji imamo maxadsl od prvog dana kad je izasao : nono : nismo nista dobili, morali smo skupo platiti i dan danas nemamo nista osim racuna : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
eweo i meni triba pomoć..***eni sonic stage sam instalirala...i sad kad pokušam uć ono meni da je windows uočio neki problem pa da ga ne mogu otworit i ono send error report ili not......ja san i pokušala reinstalirat i swe..al neće!MOlin was pomozite........stwarno je hitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
service pack 2 ja mislim da nemam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni Sonic Stage normalno radi s Sonyevim NW-S205F od 2GB ![]() Jest da je uuuuuužasno spor i zna ponekad njatke da nije spojen empač, ali zna tu i tamo proraditi ![]() Ako nemaš SP 2 ili već duže vrijeme imaš Windowse instalirane(>1godine) i imaš gro stvari na kompu teško da ćeš otkrit pravi uzrok problema... Što je OS duže instaliraniji i ako se ne održava kako treba vrlo lako postane problematičan u radu s drugim programima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|