|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno) User account - access denied
Koristim Windows XP pro sp 2.Nakon što su me prije nekoliko dana počeli zezati,reinstalirao sam ih.Sve sam radio kao i inače.samo šta sam komp nazavao drukčije.Nakon reinstalacije svi stari korisnički računi su nestali na welcome screenu.Svi file-ovi su u Documents and Settings uključujuči i one od starih korisničkih računa.Sad kad sam želio prebaciti podatke,čim bih otvorio pisalo bi Acess Denied.U njima su mi neki važni podaci,a neznam kako da prebacim.Probao sam backup tih file-ova i onda sam ih extractao iz tog backup file-a.Zauzeli su mi 15 GB a kad pogledam jedan od tih Fileova,dođe mi da file ima 0 bajtova i opet se ponovi Access Denied.Kako da popravim korisničke račune ili da napravim nove koji koriste te foldere? Hvala,Plexihack! btw,bi mi da instaliram linux pomoglo oko tog errora,pošto on nebi imao iste podatke o tim file-ovima kao windows. Zadnje izmijenjeno od: Plexihack. 21.02.2007. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Hvala,radi! Prije sam tražio Security tab ali ga nisam mogao naći...hvala domy,ti si tzar! :clap::clap: awe domy! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|