Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.02.2007., 21:12   #1
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
UPOMOC!!! 1.2.-6.2 cca 15.000kn potroseno

Ovako!!! u gov**** sam velikim!!!

Ukratko...imam web n walk...tj nemam..sada imam...

31.1 sam poslao da mi aktiviraju,1.2 zovem sluzbu kazu da je aktiviran,i nista ja se odmah bacam na net....

i tako ja dananas dobijem poruku da sam prekoracio flex tarifni paket (150kn) posaljem sms s na 0110 i dovijem da sam potrosio 390kn izvan paketa...

poludih...zovem sluzbu...pitam od kada mi je aktiviran web kazu od 06.02

ajoj!!!!! odmah mi crne misli,i racunam u glavi....pao sam...poluditi cu!!!!

i tako da vam predocim...ja sam skinuo cca 400mb po GPRS cijeni (100kb/5kn)

Racunamo:

400mb = 40960 kb
400mb = 20 000kn!!!!!!

vidite...ja sam u 5 dana spic**** 20 000kn na pretplati!!!!!

sto sada,kako da to rijesim,bilo sta mi recite,utjesite me,posaljite mi pistolj s jednim metkom....bilo sto samo da se izvucem....
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2007., 21:21   #2
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
e lega kontam da nema sanse da ti to oni oproste, mozda ti samo olaksaju placanje na rate. onda ce vjerovatno ici komp na prodaju, posto ide x1600xt?

Oglas
Staro 07.02.2007., 21:25   #3
crniskot
big marine

crniskot's Avatar

Datum registracije: May 2006
Zovi ih,traži nekog iznad ovih mamlaza u szk i njemu objasni da ti je rečeno da si aktiviran 1.2,da ti ovaj promet obračuna kao da si aktiviran 1.2. kao što ti je rečeno. Ako neide kulturno,reci da upravo pišeš prigovor agenciji za telekomunikacije i dopis u novine. Nisi ti kriv što njihova szk nezna raditi svoj posao.

Mene su tako par puta s***ali kad sam mijenjao pakete u iskonu--rekli mi da mi još traje flat kad mi nije trajao i slično--nazvao sam,tražio nekog kom se mogu žalit,prespojili su me nekoj ženskoj u službi za reklamacije i stvar je bila rješena u roku od par sati.

Sretno.
Staro 07.02.2007., 21:32   #4
domba
Premium

Datum registracije: Dec 2005
koliko tražiš za 80 giga sata hdd?

nemoj platiti ni slučajno!ako su ti rekli da je 1.2 aktivirano onda nije to tvoj propust...bori se i rukama i nogama..j im mamu ....psuj....ako treba napadni ih sa tužbom..moj lega je imao jednom tako račun 15000Kn jer su mu javili krivo vrijeme aktivacije.[kao aktivirano a nije bilo]...nakraju ovaj digo tužbu protiv njih..i nakraju ispalo da nije morao ništa platiti..sve u svemu....sada ih moraš ***ački napasti i ni slučajno popustiti!
domba je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2007., 21:35   #5
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Autor crniskot Pregled postova
Zovi ih,traži nekog iznad ovih mamlaza u szk i njemu objasni da ti je rečeno da si aktiviran 1.2,da ti ovaj promet obračuna kao da si aktiviran 1.2. kao što ti je rečeno. Ako neide kulturno,reci da upravo pišeš prigovor agenciji za telekomunikacije i dopis u novine. Nisi ti kriv što njihova szk nezna raditi svoj posao.

Mene su tako par puta s***ali kad sam mijenjao pakete u iskonu--rekli mi da mi još traje flat kad mi nije trajao i slično--nazvao sam,tražio nekog kom se mogu žalit,prespojili su me nekoj ženskoj u službi za reklamacije i stvar je bila rješena u roku od par sati.

Sretno.
hvala!!!! budem pokusao...
Staro 07.02.2007., 22:21   #6
kelson18
jakšimaš
Moj komp

kelson18's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
drž se flipper, ovime predstavljaš cijelu Hrvatsku naciju... koliko je taj telekom pokrao hrvatsku... trebali bi oni nama plaćat što mi koristimo njihove usluge!: CoolRamb
kelson18 je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2007., 22:22   #7
domba
Premium

Nego...koliko za hdd?
Staro 07.02.2007., 22:25   #8
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ma slobodno ih nazovi ili pošalji mail, lakše će bit i tebi i njima kad sve imaš u pisanom obliku. Nešto slično se meni dogodilo. Aktivirao sam pred Božić w'n'w, lijepo me obavijestili o aktivaciji i 31.12. su ga isključili, a da ja pojma nisam imao. Naravno, i dalje sam trošio k'o sivonja ne sluteći što me čeka. Ubrzo dobijem poruku da sam prekoračio flex paket i odmah šaljem poruku da vidim stanje kao što si i ti napravio. Dobijem poruku i piše 400 kn... Gledam koji qrac, nemoguće da sam toliko potrošio i odmah njih zovem. Nakon nekih sat vremena priče sa SZK i objašnjavanja, ispričali su se na pogrešci i krenuli mi stornirat sve račune tako da sam za 12. mjesec imao račun oko 10 kn, a tako će vjerojatno biti i s par sljedećih...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2007., 23:26   #9
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
čovjek je u bedovima a vi mi ulječete da vam proda komponente, lešinari jedni

@FRipper

Budi uporan sa SZK, oni te razgovore bilježe, mora biti da si zvao i da si se interesira kada ti je uključen paket, naravno da nebi ni blesav napravio takav račun da si znao da ti nije uključeno. U najgorem slučaju možeš se uvjek dogovoriti s njima da ćeš biti na određenoj tarifi godinu dana pa da ti ne naplate sve....
Staro 07.02.2007., 23:56   #10
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Bilo je vec sranja s tim w'n'w om. Ljudi isto koristili, a T obracunavao kao da nema w'n'w-a. Bili racuni po par tisuca kuna. Mora da te lijepo "pogodi u glavu" kat otvoris kuvertu s tim racunom. Kazi da ti je bilo receno da je to "cudo" ukljuceno i da nije tvoja greska. I cemu si zurio s skidanjem 400mb u par dana. Ja svakako nikad ne bi platio taj racun, a nadam se da neces morat ni ti.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.02.2007., 00:10   #11
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Ne moraš ti platit, skinut će ti oni sami kasnije s računa.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Staro 08.02.2007., 02:22   #12
weedos
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Ja sam slicna sranja imao s VIP-om, prebacio sam pretplatu sa staraca na sebe, i naravno da mi nisu rekli da moram unijeti VIP friend broj (0 kn za razgovore) ponovo. Tako da sam pricao i nabio racun od oko 900kn!!! Odmah sam ih zvao i pitao u cem je problem i zasto toliki racun?! Objasnio sam im da mi nitko nije rekao da moram ponovo unijeti VIP broj, i da nema sanse da sam toliko pricao a da sam to znao. Na kraju mi se zenska ispricala, ponistila sve racune, i kao kompenzaciju za pretrpljeni šok nisam morao placat pretplatu za iduci mjesec : roller :
weedos je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2007., 10:16   #13
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne moraš ti platit, skinut će ti oni sami kasnije s računa.
zato i jeste toliki problem!!! sve ide preko trajnog naloga u zabi....je*** se njima oni ce mi skinuti s banke a ovi lupati kamate,na dan nekih 10% pa neka se ja je***

a najace mi je od svega,jer sam ja stvarno 1.2. zvao i pitao jeli mi aktivirano i jel mogu ici na net,odgovoro da

nazvao opet isti dan nakon par minuta,za svaki slucaj,naravno druga se javila,i opet isto,odgovor da....

i onda otisao na net,i nisam ih zvao,a racun sam takoder provjeravao svaki dan,ali nista,stalno mi bacali od proslog mj....

i tek jucer,onako slucajno,skinem se s neta,i dobim poruku,"postovani dana 1.2 2 20h ste iskoristili iznos flex paketa.koristenje izvan naplatiti ce se po istoj cijeni kao u paketu"
kontam odmah,wnw,ajoj.....

ode provjeriti racun,i dobim poruku,da sam potrosio izvan paketa 392kn...hm racunam to je 150+392= 532kn (bez pdv) u jedan jedini dana!!!!!

i nista zovem, isto pitanje kao i 1.2, a drugaciji odgovor,aktiviran vam je 6.2...

i sada tko tu koga....

a sto je najgore i kada sam poslao 1.2 poruku ? na 3636 dobio sam isti odgovor,naravno,paid usluga WnW XL je aktivirana!!!! eto toliko,i onda sam ja kriv!! ma mos ...

da mi daju na 20 000 rata necu im platiti!!!

jedino sto mi mogu,uzeti...hm...ili kucu ili auto...a vjerujem da je kuca na kocki...

nece to lako proci...danas pocinje borba...

btw ne prodajem nista od hw bar ne onog sto mi treba!!! jedino hondu ako netko hoce...
Staro 08.02.2007., 10:46   #14
domba
Premium

prodat ćeš ti to nebrini se ..

nego..javljaj šta je bilo...da se mene pita prije bi umro nego to platio!..
ajde sretno!...
Staro 08.02.2007., 10:53   #15
Pikavac
junior
Moj komp

Pikavac's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
u boj, u boj, za narod svoj!: CoolRamb

sretno sa svim ovime, valjda ce t-gadovi priznat gresku.
Pikavac je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2007., 11:07   #16
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Ni slučajno nemoj platiti! Bori se svim mogućim sredstvima - rukama, nogama, granatama, diži tužbe, sve živo - samo nemoj platiti.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2007., 13:07   #17
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Već sam rekao da plaćanje ne ovisi o njemu, oni će kad tad uzet te pare od njega, ako to ne sredi s njima...

Staro 08.02.2007., 13:12   #18
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Pa jesi rekao nekom da si bio krivo obaviješten? Ne smiju ti nikako naplatit ako si dobio potvrdu i u službi i preko poruke. Ovo što ti rade je čisti bezobrazluk i jedino pravilno rješenje je da se ispričaju i da ne moraš platit.
ojpi je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2007., 13:51   #19
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Postovani gospodine Horvat,

zahvaljujemo na dostavljenoj prituzbi putem e-maila i faksa te Vas ovim
putem zelimo obavijestiti da je ista uzeta u rjesavanje, a o rjesenju
cete biti obavijesteni pismenim putem na kucnu adresu u najkracem
mogucem roku.

Srdacan pozdrav

T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1550
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail: t-mobile@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr

eto sada cekam...pa ako ne prihvate idemo dalje...
Staro 08.02.2007., 14:44   #20
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ja sam bas jucer dobio poruku (sms) da mi je aktiviran w'n'w, upravo sam spojen preko njega, ali mi nikako ne updateaju stanje na racunu.... : nono : pa se sad i ja brinem
Staro 08.02.2007., 14:54   #21
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

pozovi im malo inspekciju, ali samo na onaj odjel di su ovi gadovi koji su ti rekli da je ukljuceno. mora postojat neki dokaz na nekom od njihovih racunala, jer se svaki upit registrira (ili bi se bar trebao). u svakom slucaju radije u zatvor na tjedan dana nego gladovati iducih godinu dana...
Staro 08.02.2007., 19:01   #22
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
pozovi im malo inspekciju, ali samo na onaj odjel di su ovi gadovi koji su ti rekli da je ukljuceno. mora postojat neki dokaz na nekom od njihovih racunala, jer se svaki upit registrira (ili bi se bar trebao). u svakom slucaju radije u zatvor na tjedan dana nego gladovati iducih godinu dana...
eh kada bi to bilo tjedan dana al to je preko 50 dana!!!!!

btw inace,sada provjerio racun...

i jucer sam dva puta...prva poruka da imam jos 130kn...druga poruka nakon 2h izvan potroseno 392kn...i danas ujutro,tj treca poruka izvan 2190kn!!! sada cu opet,evo sada je 2300...uf kako se penje a do je obracun od 01.02. - 03.02. a najvise sam skinuo 4 i 5...ah...
Staro 08.02.2007., 19:17   #23
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
na svakom helpdesku ili na tom odjelu koji imaju kontakt sa korisnicima, razgovori se snimaju.. tak da imaš dokaz ako oni ne izbrišu.. al opet možeš vidjet na ispisu poziva koji ti dobiješ, ako i to ne skorigiraju...
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2007., 19:20   #24
bLj4c
Registered User

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
zato i jeste toliki problem!!! sve ide preko trajnog naloga u zabi....je*** se njima oni ce mi skinuti s banke a ovi lupati kamate,na dan nekih 10% pa neka se ja je***
nece ti skinuti putem trajnog naloga,sigurno.Banke ne dopustaju tolike cifre preko trajnog naloga ako nemas love na racunu.
bLj4c je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2007., 09:24   #25
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Zahvaljujem T-comu na brzom odgovoru...

Evo danas mi poslali sms "Postovani, zahvaljujemo na Vasoj prituzbi. Nakon zurne obrade dostaviti cemo pisani odgovor na vasu adresu. S poštovanjem, Vas T-Mobile"

Eto,nadam se da cu im zahvaliti na razumjevanju i riješavanju problema...

Staro 09.02.2007., 09:51   #26
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

valjda ce sve sretno zavrsit. drzim fige
OT: u sigu, nije zelman nego zalman i nije foxiconn nego foxconn. ak si to namjerno napiso onda zanemari.
Staro 09.02.2007., 10:23   #27
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
valjda ce sve sretno zavrsit. drzim fige
OT: u sigu, nije zelman nego zalman i nije foxiconn nego foxconn. ak si to namjerno napiso onda zanemari.
hvala na figama...a sig...nije vazno sta pise...zna se sta je
Staro 09.02.2007., 16:50   #28
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
btw inace,sada provjerio racun...

i jucer sam dva puta...prva poruka da imam jos 130kn...druga poruka nakon 2h izvan potroseno 392kn...i danas ujutro,tj treca poruka izvan 2190kn!!! sada cu opet,evo sada je 2300...uf kako se penje a do je obracun od 01.02. - 03.02. a najvise sam skinuo 4 i 5...ah...
Evo ponovna provjera racuna...od 1.02 - 5.02 do 13h stanje na racunu, 6900kn i sitno... cekam zadnju,nadam se,provjeru tokom sutrasnjeg dana...pa da vidimo stvarnu potrosnju i jesam dobro racunao...

Joj ove poruke cu cuvati dok sam ziv
Staro 09.02.2007., 17:45   #29
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Neće ti to stornirat, tek na računu...