Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.02.2007., 07:07   #1
DJigli
Premium

Datum registracije: Feb 2007
ve-mil narudžba

Da li netko zna kako ovi u ve-milu posluju?
Baš kupujem tamo neke stvari s tim da neke još nemaju na lageru i frajer mi je preko maila rekao da stvari stižu sad u petak. E sad, kad ja to trebam platiti, kako ja to podižem, kak to uopće mogu rezervirati??
Više niš ne kužim.
Staro 15.02.2007., 08:14   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
To što on kaže možeš slobodno mačku o rep - u 99,99% slučajeva se neće obistiniti, pogotovo ako je putem maila. Najbolje ti je da imaš u rezervi par alternativa za svaku komponentu, a onda odeš tamo, kupiš šta trebaš (ako nema, uzmeš alternativu), platiš u kešu i odeš doma. Ne plaćaj unaprijed ono što nemaju. Kada dobiju, neka te nazovu, odi, plati i nosi doma.
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2007., 08:47   #3
DJigli
Premium

Problem je što baš i nemaju alternative koja se ne bi razlikovali u performansama i cijeni toliko.

Specifično, problem je u Gigabytici 965P-DS3 i Gainwardici 7600GS.

Cijele godine ne kupujem i sad taman kad mi treba, oni osiromaše u ponudi.: hitthewa
Staro 15.02.2007., 11:32   #4
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
najbolje da se regas na sajtu od ve-mila, nabacas sta hoces u kosaricu i narucis Onda ce ti iz ve-mila na mail poslat "ponudu", znaci ono sto si narucio, cjena i datum kad ce bit raspolozivo. Na taj dan odes kod njih (zapisi si broj ponude) i to je to. Nikad nisam imao problema tako Bitno je samo da je proizvod na stranicama, da ga mozes ubacit u kosaricu.
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2007., 12:12   #5
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor DJigli Pregled postova
Da li netko zna kako ovi u ve-milu posluju?
Baš kupujem tamo neke stvari s tim da neke još nemaju na lageru i frajer mi je preko maila rekao da stvari stižu sad u petak. E sad, kad ja to trebam platiti, kako ja to podižem, kak to uopće mogu rezervirati??
Više niš ne kužim.
petkom im inače dolazi roba, ja bih ti preporučio da odeš osobno u trgovinu rezervirati, u petak popodne kad dođe roba odeš po stvar, platiš i to je to..
technix je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2007., 13:42   #6
DJigli
Premium

Da, tako sam mislio napraviti. Hvala na pomoći.
Staro 16.02.2007., 10:13   #7
black35
Semper Fi
Moj komp

black35's Avatar

Datum registracije: May 2006
Vemil je skroz nepouzdana trgovina, kolega mi je kod njih narucio plocu, rekli mu da stize za 4 dana, istu platio i onda cekao 20-tak dana. A to sa rezervacijama isto ne stima kako treba, nekoliko puta sam rezervirao neke stvari, i nikad nisu dosle u trgovinu kada su trgovci rekli da ce doci.
Staro 16.02.2007., 22:19   #8
DJigli
Premium

Tako sam i ja sada. Došao sam tamo, platio i približno bi sljedeći tjedan trebala doći.
Mislim da sam skužio u čemu je stvar. Ve-mil ima trgovine po cijeloj hrvatskoj i jedno centralno skladište. Ako predmet na webu ima označenu brojku u crvenom okviru - proizvod je raspoloživ za x dana, znaći da ga imaju na skladištu i da su ga naručili, ali ako ima zelenu brojku u bijelom okviru - proizvod je dobavljiv za dan, dva uz narudžbu, znaći da ga nemaju na skladištu, ali ga imaju u jednoj od trgovina u hrvatskoj. Npr u osijeku.
Ako se iz zagreba naruči dio iz osijeka, onda se njima ne isplati samo taj dio poslati u zagreb već ćekaju narudžba dosegne neku kritičnu masu i tek onda sve pošalju za zagreb.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno