|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ve-mil narudžba
Da li netko zna kako ovi u ve-milu posluju? Baš kupujem tamo neke stvari s tim da neke još nemaju na lageru i frajer mi je preko maila rekao da stvari stižu sad u petak. E sad, kad ja to trebam platiti, kako ja to podižem, kak to uopće mogu rezervirati?? Više niš ne kužim.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To što on kaže možeš slobodno mačku o rep - u 99,99% slučajeva se neće obistiniti, pogotovo ako je putem maila. Najbolje ti je da imaš u rezervi par alternativa za svaku komponentu, a onda odeš tamo, kupiš šta trebaš (ako nema, uzmeš alternativu), platiš u kešu i odeš doma. Ne plaćaj unaprijed ono što nemaju. Kada dobiju, neka te nazovu, odi, plati i nosi doma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Problem je što baš i nemaju alternative koja se ne bi razlikovali u performansama i cijeni toliko. Specifično, problem je u Gigabytici 965P-DS3 i Gainwardici 7600GS. Cijele godine ne kupujem i sad taman kad mi treba, oni osiromaše u ponudi.: hitthewa
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
najbolje da se regas na sajtu od ve-mila, nabacas sta hoces u kosaricu i narucis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
petkom im inače dolazi roba, ja bih ti preporučio da odeš osobno u trgovinu rezervirati, u petak popodne kad dođe roba odeš po stvar, platiš i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Da, tako sam mislio napraviti. Hvala na pomoći.
![]() |
#7 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Vemil je skroz nepouzdana trgovina, kolega mi je kod njih narucio plocu, rekli mu da stize za 4 dana, istu platio i onda cekao 20-tak dana. A to sa rezervacijama isto ne stima kako treba, nekoliko puta sam rezervirao neke stvari, i nikad nisu dosle u trgovinu kada su trgovci rekli da ce doci.
![]() |
#8 |
Premium
|
Tako sam i ja sada. Došao sam tamo, platio i približno bi sljedeći tjedan trebala doći. Mislim da sam skužio u čemu je stvar. Ve-mil ima trgovine po cijeloj hrvatskoj i jedno centralno skladište. Ako predmet na webu ima označenu brojku u crvenom okviru - proizvod je raspoloživ za x dana, znaći da ga imaju na skladištu i da su ga naručili, ali ako ima zelenu brojku u bijelom okviru - proizvod je dobavljiv za dan, dva uz narudžbu, znaći da ga nemaju na skladištu, ali ga imaju u jednoj od trgovina u hrvatskoj. Npr u osijeku. Ako se iz zagreba naruči dio iz osijeka, onda se njima ne isplati samo taj dio poslati u zagreb već ćekaju narudžba dosegne neku kritičnu masu i tek onda sve pošalju za zagreb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|