![]() |
ve-mil narudžba
Da li netko zna kako ovi u ve-milu posluju?
Baš kupujem tamo neke stvari s tim da neke još nemaju na lageru i frajer mi je preko maila rekao da stvari stižu sad u petak. E sad, kad ja to trebam platiti, kako ja to podižem, kak to uopće mogu rezervirati?? Više niš ne kužim. |
To što on kaže možeš slobodno mačku o rep - u 99,99% slučajeva se neće obistiniti, pogotovo ako je putem maila. Najbolje ti je da imaš u rezervi par alternativa za svaku komponentu, a onda odeš tamo, kupiš šta trebaš (ako nema, uzmeš alternativu), platiš u kešu i odeš doma. Ne plaćaj unaprijed ono što nemaju. Kada dobiju, neka te nazovu, odi, plati i nosi doma.
|
Problem je što baš i nemaju alternative koja se ne bi razlikovali u performansama i cijeni toliko.
Specifično, problem je u Gigabytici 965P-DS3 i Gainwardici 7600GS. Cijele godine ne kupujem i sad taman kad mi treba, oni osiromaše u ponudi.: hitthewa |
najbolje da se regas na sajtu od ve-mila, nabacas sta hoces u kosaricu i narucis :) Onda ce ti iz ve-mila na mail poslat "ponudu", znaci ono sto si narucio, cjena i datum kad ce bit raspolozivo. Na taj dan odes kod njih (zapisi si broj ponude) i to je to. Nikad nisam imao problema tako :) Bitno je samo da je proizvod na stranicama, da ga mozes ubacit u kosaricu.
|
Citiraj:
|
Da, tako sam mislio napraviti. Hvala na pomoći.
|
Vemil je skroz nepouzdana trgovina, kolega mi je kod njih narucio plocu, rekli mu da stize za 4 dana, istu platio i onda cekao 20-tak dana. A to sa rezervacijama isto ne stima kako treba, nekoliko puta sam rezervirao neke stvari, i nikad nisu dosle u trgovinu kada su trgovci rekli da ce doci.
|
Tako sam i ja sada. Došao sam tamo, platio i približno bi sljedeći tjedan trebala doći.
Mislim da sam skužio u čemu je stvar. Ve-mil ima trgovine po cijeloj hrvatskoj i jedno centralno skladište. Ako predmet na webu ima označenu brojku u crvenom okviru - proizvod je raspoloživ za x dana, znaći da ga imaju na skladištu i da su ga naručili, ali ako ima zelenu brojku u bijelom okviru - proizvod je dobavljiv za dan, dva uz narudžbu, znaći da ga nemaju na skladištu, ali ga imaju u jednoj od trgovina u hrvatskoj. Npr u osijeku. Ako se iz zagreba naruči dio iz osijeka, onda se njima ne isplati samo taj dio poslati u zagreb već ćekaju narudžba dosegne neku kritičnu masu i tek onda sve pošalju za zagreb. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |