|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za one željne kockanja -> BFG 7900GS
Kako bi ovdje svi nešto otključavali i klokali evo jednog artikla s kojim bi možda mogli profitirat. U Formelu ima za kupiti BFG 7900GS OC kartice za primamljivih 1400kn http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...04&ID=A0402140 Sada to nije ništa novo, ali dobra stvar je ta da neke, napominjem neke, kartice iz serije 7900GS imaju na sebi G71GT čipove koji se, pogađate, daju otključat te tada imate 7900GT karticu. Pitanje je samo kakve ste sreče, na TechpowerUp forumu ima primjerka uspješno otključanih primjeraka. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=18473 Ne znam u kojoj mjeri su korišteni G71GT čipovi no ako kupujete 7900GS mislim da bi ova kartica bila dobra preporuka, pa još ako imate sreće pa potrefite onu sa GT čipom još bolje za vas!
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 11.02.2007. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, nemojte hranit trollove. Ne obazirite se na njegove postove i svima će boravak biti ljepši! Što se tiče topica, mislim da su šanse za otključavanje premale da bi netko išao radi njih kupovat karticu. No netko tko kupuje novo, bi mogao riskirat. Možda uspije... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ne Vuco nisam mislio da ekipa sad krene kupit tu grafu jer je potencijalna GT Nego za one koji ionako misle kupit 7900GS Njima bi bio moj savjet da uzmu ovu jer ako potrefe GT čip imaju GT karticu a ako ne potrefe opet imaju istu grafu kakvu bi imali i da su kupili recimo Leadtek ili Gainward ili sl. ![]() P.S. obrisao sam spam
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma sve i da se neda otkljucati, barem ima malo poviseni takt jezgre (525MHz), a samim time vjerojatno i malo povecane napone i vjerojatno veci OC potencijal ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
istina, zašto ne kupiti potencijalnu GT-jku? a wolv je do sada uvijek napomenuo ovo "potencijalno". koliko sam da sada vidio, samo BFG su na tržištu sa GT čipom. da je sada kupujem, išao bi na takvu mogućnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8 |
Moderator
|
Plus što ima 36mj garanciju i naravno BFG je krema nVidia kartica. @Kiklop ne vidim smisao tvog posta jer ovdje nitko nije ni spomenuo BIOS ili editiranje biosa no ostavit ću linkove možda nekima dobro dođu.
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja sam mislio ici na 7900gs ali ipak cu pricekati 8xxx seriju da se spusti ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A cim se serija 8xxx spusti - onda će past cijene 7900gt i gs naravno i onda ću ja uletit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|