![]() |
Za one željne kockanja -> BFG 7900GS
Kako bi ovdje svi nešto otključavali i klokali evo jednog artikla s kojim bi možda mogli profitirat.
U Formelu ima za kupiti BFG 7900GS OC kartice za primamljivih 1400kn http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...04&ID=A0402140 Sada to nije ništa novo, ali dobra stvar je ta da neke, napominjem neke, kartice iz serije 7900GS imaju na sebi G71GT čipove koji se, pogađate, daju otključat te tada imate 7900GT karticu. Pitanje je samo kakve ste sreče, na TechpowerUp forumu ima primjerka uspješno otključanih primjeraka. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=18473 Ne znam u kojoj mjeri su korišteni G71GT čipovi no ako kupujete 7900GS mislim da bi ova kartica bila dobra preporuka, pa još ako imate sreće pa potrefite onu sa GT čipom još bolje za vas! |
Dečki, nemojte hranit trollove. Ne obazirite se na njegove postove i svima će boravak biti ljepši!
Što se tiče topica, mislim da su šanse za otključavanje premale da bi netko išao radi njih kupovat karticu. No netko tko kupuje novo, bi mogao riskirat. Možda uspije...:) |
Pa eto, nije nista skuplja od ostalih 7900GS(najjeftinija je Manli 7900GS za 1270kn u info-gami) a ako postoje sanse za otljucavanje, sto da ne. :)
|
Ne Vuco nisam mislio da ekipa sad krene kupit tu grafu jer je potencijalna GT
Nego za one koji ionako misle kupit 7900GS Njima bi bio moj savjet da uzmu ovu jer ako potrefe GT čip imaju GT karticu a ako ne potrefe opet imaju istu grafu kakvu bi imali i da su kupili recimo Leadtek ili Gainward ili sl. ;) P.S. obrisao sam spam |
Ma sve i da se neda otkljucati, barem ima malo poviseni takt jezgre (525MHz), a samim time vjerojatno i malo povecane napone i vjerojatno veci OC potencijal :)
|
istina, zašto ne kupiti potencijalnu GT-jku?
a wolv je do sada uvijek napomenuo ovo "potencijalno". koliko sam da sada vidio, samo BFG su na tržištu sa GT čipom. da je sada kupujem, išao bi na takvu mogućnost. |
Citiraj:
Tko riskira, možda profitira. A i ako kupi BFG i fula, kako ^SU^ kaže, BFG je jedan od boljih proizvođača i jako dobar OC-er ;) |
Plus što ima 36mj garanciju i naravno BFG je krema nVidia kartica.
@Kiklop ne vidim smisao tvog posta jer ovdje nitko nije ni spomenuo BIOS ili editiranje biosa no ostavit ću linkove možda nekima dobro dođu. |
nije u tome problem,nego takvih linkova ima na stickyima i tamo im je mjesto,ovakve teme su za diskusije :D
|
ja sam mislio ici na 7900gs ali ipak cu pricekati 8xxx seriju da se spusti :) inace ovo bi bio super posao za 1400kn dobiti bolju grafu pa kako malo bilo vjeerovatno :)
|
A cim se serija 8xxx spusti - onda će past cijene 7900gt i gs naravno i onda ću ja uletit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |