|
![]() |
#1 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Win MINI
Trazio sam nesto po internetu i naisao na Win MINI-XP SP2. Distribucija je velika svega 125MB a nakon instalacije na hardu zauzima 500MB i 50MB memorije. Svi nepotrebni servisi su iskljuceni. Super za stare konfiguracije. : goood : Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 04.02.2007. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajde daj linkić da isprobam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ajd pošalji link na pm, možda se da još štogod isključit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Evo prvi dojmovi: Instalacija je prosla bez ikakvih problema i nije pitala za key i jezik. Nakon instalacije dogodio se mali lom ali to je zato sto win nije bio registriran odmah na samom pocetku. Zadivljujuce super radi na Celeronu 633MHz i 256MB RAM. Najvise smeta sto nema niti jednog drugog jezika za tastaturu osim eng. Ovo je neciji rucni rad jer se vidi da su neki dijelovi malo izmijenjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja imam tinyxp (.iso je samo 108mb) i pise da zauzima 40mb rama... vozim ga na dva kompa - amdk-6 2 na 450mhz i 96mb edo rama, a drugi je p1 clockan 208mhz sa 48mb rama (za install je ipak trebalo 64, al poslje je i sa 48 islo)...meni su dojmovi sve naj, pogotovo kako "leti" na ovom p1, ima sve potrebne drivere, sp2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to sve se može napraviti sa nLiteom, a još i po svome guštu napravite. Ja sam napravio bio WinXP + SP2, sa potrošnjom rama od 35Mb, instalirano na Celeron300 sa 64Mb rama i radi ko zvjer. Znači 10-15min u nLite-u, i napravite svoj tiny winxp, po svome guštu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Napravio sam si jednu verziju ali nije tako mala kao ova. Mogu li se kako dodati HR znakovi za tastaturu? Iz instalacije su izbaceni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|