|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ne, nebi oni nema šanse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I tebi zenska Hrconja. Jel to tvoja cura? ![]() ![]() Imam feeling da Cisco nece dospjet nikamo s tuzbom. Zavrsit ce sve nagodbom kojom ce za velike pare Apple preuzet ime iPhone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Samo im fali iBrator - sa wi-fi mogucnostima da upotpune svoj dijapazon proizvoda za žene i metroseksualce.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Zakaj bi se moralo iskoristiti. Glavno da dobro izgleda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
Pa bez obzira koristio ili ne net preko njega mob je preheben. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prelijep je, kao i većina Apple proizvoda. Sviđa mi se taj touch screen, masni prstići n shit ![]() Jedva čekam kad ću bit bogata onda ću si ga kupit i napisat ovdje review lol (Čemu ta fascinacija s Natalie Portman? Zbog Star Warsa? Zgodnija je Scarlett Johanssen, a i Hayden Christensen lol) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Sad su ga preimenovali u "The iTouch Mobile" (zbog tužbe)... http://www.madshrimps.be/vbulletin/s...ad.php?t=30154 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
trebali su ga nazvat iTouch MySelf mislim da je cijena interneta 100kB-5KN al se mogu isključit animacije i slike pa ne troši niš scarlet je jako zgodna, jared leto je bio sa njom i shvatio da je peder |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Natalie je bila meni bas kul u star warsu, jest da je imala 2 tone make-upa na sebi itd al su izgledale kewl scene s njom i tak ![]() inace, ne brijem na mobitele, meni to gnjavaza. Zelim izbjec da me neko zove, a s ovim ce me jos nedajboze da me ako to ikad budem imo neko vidi na ulici pa odma 10 njih 'daj mi da vidim' .. mda.. zato ja drzim svoju krntiju sa koje mozda max 2 SMSa posaljem na mjesec, a stara kad ga se docepa trosi ko luda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Pa kaj nije Stiv Đobs reko da je Vista jadna kopija OSX-a? Dakle...? (Ma sam vi pljujte, a kad bu TCom davao iToucheve aka iPhoneove u zamjenu za 36 mjeseci vjernosti njihovom ADSL-u, svima će bit preljep i teškom mukom ćete ga ić prodavat na Tržnici...) iTouch - nekog feminiziranog osim mene asocira na kozmetiku? ![]() ![]() (Jared Leto je kreten; da sam Scarlett, i opet bih povalila Benicija del Tora u liftu. ***ote, ne bih nikad ni izašla otamo.) Dakle, Appleovi mobaći rule all teh way |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
mrzi zimu
|
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa mobitel nije ništa posebno, sve već viđeno na tom tržištu. Ekran ništa posebno, baterija kolko traje treba ga punit 3 dnevno. kamera loša,nisu je trebali ni stavljat onda. Kao što sam i reko, ništa posebno,praktički ništa novo. Sama šminka.(i to loša po mom ukusu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
mrzi zimu
|
na ovo mogu samo reci, looooooooooooooooooooool....pogledaj prezentaciju pa onda reci da je vec vidjeno na trzistu...i od kud ti to da ga treba punit 3 puta dnevno? zbunj
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Sta je je. Ja znam kako ce se sve to zavrsit, evo maloprije provjerio u svojoj kristalnoj kugli. Svi oni koji su imali para i kupovali nove i moderne mp3 playere od Appla kupovat ce i iPhone. I biti prave face jer ce imat nesto "novo", sto izgleda super i svaka curica i djecaci koji se tako osjecaju ce htjet isto. Ako se pokaze dobrim sucelje ce (osim multi touch) kopirat i ostali proizvodaci. : nono : To je isto sto i s Vistom. Nikakvih velikih promjena u usporedbi s XP-om al ce svi instalirat to masovno jer odlicno radi s novim DX10 igrama, ima ljepse sucelje, a i XP je dosadio. Vjerujem da ce se do kraja godine Vista toliko rasirit da ce je instalirat i oni kojima ni malo ne treba. Poput mene. Apple radi uglavnom dobre uredaje i dosta posvete vremena usavrsavanju sitnica tako da vjerujem da ce iPhone biti tehnicki dobar uredaj. Sto se tice mogucnosti, mislite da nece moc izbacit novi model. Nesto s vecim ekranom, troduplo jacom baterijom, 7mpx kamerom, GPS-om... Taman kad kupite/mo ovaj iPhone izaci ce novi, bolji, skuplji model kojeg jednostavno morate imati. Amidala? Nije mi dala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
mrzi zimu
|
khm, ja sam ZENSKO ![]() i nisi mi odgovorio na pitanje...gdje si prije vidio ovakav dizajn i od kuda ti to da ce se morati puniti 3 puta dnevno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|