PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Apple iPhone (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57112)

sNNooPY 12.01.2007. 18:11

Apple iPhone

hehe, zanimljivo je sto Linksys, tj. Cisco drži ime iPhone još od 2000.
Apple i Cisco su naravno sad na sudu...

tor 12.01.2007. 18:24

Ma ne, nebi oni nema šanse :p

Hrconja 12.01.2007. 20:12

e lepi ti je peso u avataru :D

Rain Man 12.01.2007. 21:18

I tebi zenska Hrconja. Jel to tvoja cura? :D Podsjeca me na Josie Maran. :)

Imam feeling da Cisco nece dospjet nikamo s tuzbom. Zavrsit ce sve nagodbom kojom ce za velike pare Apple preuzet ime iPhone.

tor 12.01.2007. 23:06

Ah, možda to i je cilj.

Mar 13.01.2007. 00:47

Samo im fali iBrator - sa wi-fi mogucnostima da upotpune svoj dijapazon proizvoda za žene i metroseksualce.

mrtvi 13.01.2007. 00:52

odličan mi je uređaj, s tim da mu je cijena kao i u skupljih mobitela, sam me brine to kaj je kod nas je preskupo ići na net preko moba, koliko je uopće kuna/min?

sNNooPY 13.01.2007. 08:20

Citiraj:

Autor mrtvi (Post 617356)
odličan mi je uređaj, s tim da mu je cijena kao i u skupljih mobitela, sam me brine to kaj je kod nas je preskupo ići na net preko moba, koliko je uopće kuna/min?

a..ovisi. imas sad tih web'n'walk sranja i slicno, medjutim sve je to preskupo. taj iPhone kod nas DEFINITIVNO neces moci iskoristiti (osim ak neko ide na net preko firme il tak nest. :D )

Bran 13.01.2007. 09:29

Zakaj bi se moralo iskoristiti. Glavno da dobro izgleda. :D

tor 13.01.2007. 11:08

Pa bez obzira koristio ili ne net preko njega mob je preheben.

Hrconja 13.01.2007. 11:23

Citiraj:

Autor Rain Man (Post 617194)
I tebi zenska Hrconja. Jel to tvoja cura? :D Podsjeca me na Josie Maran. :)

Imam feeling da Cisco nece dospjet nikamo s tuzbom. Zavrsit ce sve nagodbom kojom ce za velike pare Apple preuzet ime iPhone.

Natalie Portman je to : lol2 :

Ladybug 13.01.2007. 11:34

Prelijep je, kao i većina Apple proizvoda. Sviđa mi se taj touch screen, masni prstići n shit :D
Jedva čekam kad ću bit bogata onda ću si ga kupit i napisat ovdje review lol

(Čemu ta fascinacija s Natalie Portman? Zbog Star Warsa? Zgodnija je Scarlett Johanssen, a i Hayden Christensen lol)

rendula 13.01.2007. 11:42

: nuts : uberkul je :)
ali ne volim appleove ipode i slicne stvari, tako da se ipak nadam da ce ih bar malo zeznuti i da im nece dati koristenje "iPhone" :D

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 617598)
(Čemu ta fascinacija s Natalie Portman? Zbog Star Warsa? Zgodnija je Scarlett Johanssen)

: lol2 :

nicko 13.01.2007. 12:42

Citiraj:

Prelijep je, kao i većina Apple proizvoda. Sviđa mi se taj touch screen, masni prstići n shit :D
Jedva čekam kad ću bit bogata onda ću si ga kupit i napisat ovdje review lol

(Čemu ta fascinacija s Natalie Portman? Zbog Star Warsa? Zgodnija je Scarlett Johanssen, a i Hayden Christensen lol)

I ti nam se pridruzujes?? : goood :

Hrconja 13.01.2007. 12:49

Citiraj:

ma kaki nema to veze sa star wars. ona mi je kao cura prelijepa
scarlet mi nije zgodna nekak je tipicna plavusa po izgledu

natalie je posebna i gotovo :D

denied 13.01.2007. 12:59

Sad su ga preimenovali u "The iTouch Mobile" (zbog tužbe)...

http://www.madshrimps.be/vbulletin/s...ad.php?t=30154

mrtvi 13.01.2007. 20:57

trebali su ga nazvat iTouch MySelf
mislim da je cijena interneta 100kB-5KN al se mogu isključit animacije i slike pa ne troši niš

scarlet je jako zgodna, jared leto je bio sa njom i shvatio da je peder

BlackDwarf 13.01.2007. 21:13

Kada Phone stize kod nas?

mrtvi 13.01.2007. 21:27

ne zna se još

SniperWolf 13.01.2007. 22:21

Natalie je bila meni bas kul u star warsu, jest da je imala 2 tone make-upa na sebi itd al su izgledale kewl scene s njom i tak :)

inace, ne brijem na mobitele, meni to gnjavaza. Zelim izbjec da me neko zove, a s ovim ce me jos nedajboze da me ako to ikad budem imo neko vidi na ulici pa odma 10 njih 'daj mi da vidim' .. mda..
zato ja drzim svoju krntiju sa koje mozda max 2 SMSa posaljem na mjesec, a stara kad ga se docepa trosi ko luda :(

Freek 13.01.2007. 22:52

previše para za to što nudi.
Baterija je katastrofa.
A i dizajn nije nešto: hitthewa

tutix 14.01.2007. 02:28

Ne znam jel vas, ali mene vanjski dizajn i sučelje podsjećaju na Vistu, ikonice baš i ne ali ovo ostalo je totalno Vistoliko.

Ladybug 14.01.2007. 03:52

Pa kaj nije Stiv Đobs reko da je Vista jadna kopija OSX-a? Dakle...?

(Ma sam vi pljujte, a kad bu TCom davao iToucheve aka iPhoneove u zamjenu za 36 mjeseci vjernosti njihovom ADSL-u, svima će bit preljep i teškom mukom ćete ga ić prodavat na Tržnici...)

iTouch - nekog feminiziranog osim mene asocira na kozmetiku? :) Oće i Lek/Rosal /tkogod isto tužit?:D

(Jared Leto je kreten; da sam Scarlett, i opet bih povalila Benicija del Tora u liftu. ***ote, ne bih nikad ni izašla otamo.)

Dakle, Appleovi mobaći rule all teh way

flare 14.01.2007. 07:22

Citiraj:

Autor mrtvi (Post 618255)
ne zna se još

ono sto ja sluzbeno znam i sto su nam "odozgora" rekli :D je to da je prodaja u europi najavljena za jesen 2007...i to konkretno 9 ili 10 mjesec...takodjer sve informacije ce biti na vrijeme na web stranci...:)

@laydbug - : goood :

BlackDwarf 14.01.2007. 07:26

Citiraj:

Autor Freek (Post 618320)
previše para za to što nudi.
Baterija je katastrofa.
A i dizajn nije nešto: hitthewa

A sta bi ti? Da bude i rostilj na njemu? :beer:

Freek 14.01.2007. 11:10

Citiraj:

Autor BlackDwarf (Post 618505)
A sta bi ti? Da bude i rostilj na njemu? :beer:

Pa mobitel nije ništa posebno, sve već viđeno na tom tržištu. Ekran ništa posebno, baterija kolko traje treba ga punit 3 dnevno. kamera loša,nisu je trebali ni stavljat onda.
Kao što sam i reko, ništa posebno,praktički ništa novo. Sama šminka.(i to loša po mom ukusu):beer:

flare 14.01.2007. 12:19

na ovo mogu samo reci, looooooooooooooooooooool....pogledaj prezentaciju pa onda reci da je vec vidjeno na trzistu...i od kud ti to da ga treba punit 3 puta dnevno? zbunj

Freek 14.01.2007. 12:39

Citiraj:

Autor flare (Post 618657)
na ovo mogu samo reci, looooooooooooooooooooool....pogledaj prezentaciju pa onda reci da je vec vidjeno na trzistu...i od kud ti to da ga treba punit 3 puta dnevno? zbunj

Super si ti, pogledo si prezentaciju i sad sve znaš o tom uređaju: lol2 :

Rain Man 14.01.2007. 13:17

Sta je je. Ja znam kako ce se sve to zavrsit, evo maloprije provjerio u svojoj kristalnoj kugli. Svi oni koji su imali para i kupovali nove i moderne mp3 playere od Appla kupovat ce i iPhone. I biti prave face jer ce imat nesto "novo", sto izgleda super i svaka curica i djecaci koji se tako osjecaju ce htjet isto. Ako se pokaze dobrim sucelje ce (osim multi touch) kopirat i ostali proizvodaci. : nono :

To je isto sto i s Vistom. Nikakvih velikih promjena u usporedbi s XP-om al ce svi instalirat to masovno jer odlicno radi s novim DX10 igrama, ima ljepse sucelje, a i XP je dosadio. Vjerujem da ce se do kraja godine Vista toliko rasirit da ce je instalirat i oni kojima ni malo ne treba. Poput mene.

Apple radi uglavnom dobre uredaje i dosta posvete vremena usavrsavanju sitnica tako da vjerujem da ce iPhone biti tehnicki dobar uredaj. Sto se tice mogucnosti, mislite da nece moc izbacit novi model. Nesto s vecim ekranom, troduplo jacom baterijom, 7mpx kamerom, GPS-om... Taman kad kupite/mo ovaj iPhone izaci ce novi, bolji, skuplji model kojeg jednostavno morate imati.

Amidala? Nije mi dala! :(

flare 14.01.2007. 15:14

Citiraj:

Autor Freek (Post 618680)
Super si ti, pogledo si prezentaciju i sad sve znaš o tom uređaju: lol2 :

khm, ja sam ZENSKO :D, tako da, jesam pogledalasam prezentaciju i dobro slusala i gledala sto se tamo govori...za razilku od nekih koji su samo procitali vijest negdje i vidjeli slikice...toliko...

i nisi mi odgovorio na pitanje...gdje si prije vidio ovakav dizajn i od kuda ti to da ce se morati puniti 3 puta dnevno?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32.