Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.09.2003., 20:53   #1
Dechec
Premium

Dechec's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Modem driver za 3Com U.S.

Bok genijalci (a i svi drugi).
Kako do sada nisam ostao bez Vase svesrdne pomoci, tako cu i ovaj put zamoliti, ako mi tko moze pomoci s driverima za modem.
Naime imam vanjski 3Com U.S. Robotic 56K Faxmodem i uz njega drivere v5.01 stare nekih 2-3 godine, obicno se spajam na oko 45-46. No, to sve skupa nebi bilo tako strasno da nisam imao prilike probati jedan laptop kod sebe sa sranjem (da oprostite) od modema, a spaja se na 50-52. Naravno radi se o obicnoj vezi.
E, onda sam se ja dao u potragu za novim driverima, naravno s mišlju da su moji vec dobrano stari, ali.... ono se nudi milijun raznih, pa ja nemam pojma koji bi trebao ja skinuti i ubaciti u kantu, a da modem malo brze radi.
Kako nemam isdn ili nešto brže, svaki i najmanji pomak od 46.6 (dosad maximalno) bio bi više nego dobrodošao.

Hvala, bokac
Dechec je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2003., 21:26   #2
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Pogledaj Product number na modemu, odi na 3COM-ov site, http://emea.3com.com/, odi na download, upiši product number i to je to. Iako brijem da ti driveri baš i neće pretjerano pomoći... Možda trebaš flashnuti modem?
Sretno!
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.09.2003., 21:38   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma prije ce biti da je stvar do linije nego do drivera to sto se nekom spaja na 50666.frend ima isti modem ko i ja (onas srot motorolin SM56) i iste drivere pa nam se nespaja na iste brzine
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2003., 21:41   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Modem driver za 3Com U.S.

Citiraj:
Originally posted by vsantek5
Kako do sada nisam ostao bez Vase svesrdne pomoci, tako cu i ovaj put zamoliti, ako mi tko moze pomoci s driverima za modem.
Naime imam vanjski 3Com U.S. Robotic 56K Faxmodem i uz njega drivere v5.01 stare nekih 2-3 godine, obicno se spajam na oko 45-46. No, to sve skupa nebi bilo tako strasno da nisam imao prilike probati jedan laptop kod sebe sa sranjem (da oprostite) od modema, a spaja se na 50-52. Naravno radi se o obicnoj vezi.
E, onda sam se ja dao u potragu za novim driverima, naravno s mišlju da su moji vec dobrano stari, ali.... ono se nudi milijun raznih, pa ja nemam pojma koji bi trebao ja skinuti i ubaciti u kantu, a da modem malo brze radi.
Kako nemam isdn ili nešto brže, svaki i najmanji pomak od 46.6 (dosad maximalno) bio bi više nego dobrodošao.

Hvala, bokac
meni ti dnevno skacu vrijednosti spajanja...od 43k do 49k..mogu otvoriti kladionicu pogadanja koja ce biti brzina...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2003., 01:38   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Blago ne vjerujem da je bila ikakva razlika u brzini. USR je čak možda bio i brži bez obzira što je pisalo. Vidio ja to kod sebe sa USR i motorolom na istom kompu (svom naravno). USR na 49300 i brži od motorole na 52000. Pusti ti to što on napiše. Meni je to samo pokazatelj da se spojio a ne zanima me na koliko.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2003., 20:38   #6
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ako ti skida negjde oko 5kb/s onda je sve ok. Sa bržom brzinom spajanja nećeš dobiti na brzini downloada. Meni se stalno spaja na 48 a nekad na 46.6 i nema apsolutno nikakve razlike.
Staro 10.09.2003., 21:20   #7
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Modem driver za 3Com U.S.

Citiraj:
Originally posted by vsantek5

Hvala, bokac
imam potpuno isti modem i "redovito" se spajam na 50666!!!
cvita je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2003., 08:35   #8
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
To je sve stvar kvalitetne linije do pošte i dalje i gotovo
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2003., 02:56   #9
Dechec
Premium

Dechec's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Mr. Cvita, koje drivere imaš u njemu?
Ja imam: v5.01 - 2.018.220.

Imaš li ti novije?
Dechec je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor