|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Modem driver za 3Com U.S.
Bok genijalci (a i svi drugi). Kako do sada nisam ostao bez Vase svesrdne pomoci, tako cu i ovaj put zamoliti, ako mi tko moze pomoci s driverima za modem. Naime imam vanjski 3Com U.S. Robotic 56K Faxmodem i uz njega drivere v5.01 stare nekih 2-3 godine, obicno se spajam na oko 45-46. No, to sve skupa nebi bilo tako strasno da nisam imao prilike probati jedan laptop kod sebe sa sranjem (da oprostite) od modema, a spaja se na 50-52. Naravno radi se o obicnoj vezi. E, onda sam se ja dao u potragu za novim driverima, naravno s mišlju da su moji vec dobrano stari, ali.... ono se nudi milijun raznih, pa ja nemam pojma koji bi trebao ja skinuti i ubaciti u kantu, a da modem malo brze radi. Kako nemam isdn ili nešto brže, svaki i najmanji pomak od 46.6 (dosad maximalno) bio bi više nego dobrodošao. Hvala, bokac |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pogledaj Product number na modemu, odi na 3COM-ov site, http://emea.3com.com/, odi na download, upiši product number i to je to. Iako brijem da ti driveri baš i neće pretjerano pomoći... Možda trebaš flashnuti modem? Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Modem driver za 3Com U.S.
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Blago ne vjerujem da je bila ikakva razlika u brzini. USR je čak možda bio i brži bez obzira što je pisalo. Vidio ja to kod sebe sa USR i motorolom na istom kompu (svom naravno). USR na 49300 i brži od motorole na 52000. Pusti ti to što on napiše. Meni je to samo pokazatelj da se spojio a ne zanima me na koliko.
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako ti skida negjde oko 5kb/s onda je sve ok. Sa bržom brzinom spajanja nećeš dobiti na brzini downloada. Meni se stalno spaja na 48 a nekad na 46.6 i nema apsolutno nikakve razlike.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Modem driver za 3Com U.S.
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To je sve stvar kvalitetne linije do pošte i dalje i gotovo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Mr. Cvita, koje drivere imaš u njemu? Ja imam: v5.01 - 2.018.220. Imaš li ti novije? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|