![]() |
Modem driver za 3Com U.S.
Bok genijalci (a i svi drugi).
Kako do sada nisam ostao bez Vase svesrdne pomoci, tako cu i ovaj put zamoliti, ako mi tko moze pomoci s driverima za modem. Naime imam vanjski 3Com U.S. Robotic 56K Faxmodem i uz njega drivere v5.01 stare nekih 2-3 godine, obicno se spajam na oko 45-46. No, to sve skupa nebi bilo tako strasno da nisam imao prilike probati jedan laptop kod sebe sa sranjem (da oprostite) od modema, a spaja se na 50-52. Naravno radi se o obicnoj vezi. E, onda sam se ja dao u potragu za novim driverima, naravno s mišlju da su moji vec dobrano stari, ali.... ono se nudi milijun raznih, pa ja nemam pojma koji bi trebao ja skinuti i ubaciti u kantu, a da modem malo brze radi. Kako nemam isdn ili nešto brže, svaki i najmanji pomak od 46.6 (dosad maximalno) bio bi više nego dobrodošao. Hvala, bokac |
Pogledaj Product number na modemu, odi na 3COM-ov site, http://emea.3com.com/, odi na download, upiši product number i to je to. Iako brijem da ti driveri baš i neće pretjerano pomoći... Možda trebaš flashnuti modem?
Sretno!:cool: |
ma prije ce biti da je stvar do linije nego do drivera to sto se nekom spaja na 50666.frend ima isti modem ko i ja (onas srot motorolin SM56) i iste drivere pa nam se nespaja na iste brzine
|
Re: Modem driver za 3Com U.S.
Citiraj:
|
Blago ne vjerujem da je bila ikakva razlika u brzini. USR je čak možda bio i brži bez obzira što je pisalo. Vidio ja to kod sebe sa USR i motorolom na istom kompu (svom naravno). USR na 49300 i brži od motorole na 52000. Pusti ti to što on napiše. Meni je to samo pokazatelj da se spojio a ne zanima me na koliko.
|
Ako ti skida negjde oko 5kb/s onda je sve ok. Sa bržom brzinom spajanja nećeš dobiti na brzini downloada. Meni se stalno spaja na 48 a nekad na 46.6 i nema apsolutno nikakve razlike.
|
Re: Modem driver za 3Com U.S.
Citiraj:
|
To je sve stvar kvalitetne linije do pošte i dalje i gotovo
|
Mr. Cvita, koje drivere imaš u njemu?
Ja imam: v5.01 - 2.018.220. Imaš li ti novije? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:11. |