|
![]() |
#1 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Prelazak sa socket 939 Athlona 3200+ na 3600+ X2
Koliko se isplati zamjeniti 3200+ 939 sa ovim procesorom (Athlon64 X2 3600+ TRAY, s. 939, Manchester, 2.0GHz, 2x256kb c, HTT 1000Mhz) u linksu za 389kn pošto nigdje nema polovnih? I odgovara li možda stock cooler sa ovog 3200+ za ovi gore jer sam noob sto se toga tiče!? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cooler odgovara a o isplativosti....tu bi se dalo razglabat ali ukratko s obzirom na ostatak konfe IMO to ti je dobar ulog. druga jezgra ce te pokrpati tamo gdje ti je procesor bio usko grlo a svejedno nemas neku bijesnu graficku koju treba hraniti pa da bi joj taj x2 3600+ bio preslab. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sve ovisi o tome cemu ti komp sluzi...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#9 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
imam ti ja jedan na prodaju,star 3 mjeseca,al jedino ak si iz zg-a jer treba ga prvo isprobat,riknula mi matična,pa neznam da nije i njemu šta bilo. |
![]() |
![]() |
#10 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Iz Splita sam i za koiko ga prodaješ ako nije crko. To je x2 3600? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
a jbg kad ga nemam gdje isprobat,a sad da ti šaljem to u split,pa ako neradi da mi vraćaš natrag,prevelika mi tlaka,trudim se ovdje naći nekoga da još uvijek ima s.939 matičnu pa da ga testiram,tek nakon toga može ići u prodaju. da x2 3600+,baš onaj iz linksa |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Za kolko bi dao proc ako radi? |
![]() |
![]() |
#14 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Citiraj:
BIGI jel ti šta prodaješ ako ovo ne radi? |
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
a gle,mene je matiča sjebala,konfa je iz siga,proc je išao bez dizanja voltaže do 2,6 stabilno i to na mojoj matičnoj,koja je blago rečeno drek,međutim, matična se skurila kad sam digao voltažu sa 1,350v na 1,400,prvi put je upalio stabilno na 2,7 sa voltažom 1,4v,vrtio sam occt 1h i sve je bilo u redu,no nakon restarta je matična otišla skupa sa grafičkom,neznam na koju foru al eto,tako da neznam do koliko bi taj proc mogao ići jer to mi je bilo prvi put da se idem igrat sa time. nažalost nemam gdje ispitat procesor,ako uspijem išta javim ti se,do tad ne želim prodavat nešto ako nisam 100% siguran da je ispravno. |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
vidiš vidiš... jesam i ja mutav, uopće mi nije palo napamet! a imam kolegu koji se doslovno gušta sa ebayom! hehe! danas cu ga uhvatit davit za to! ![]() jedino se bojim oko dostave i to...što veći put to veće šanse da ću ga dobit bez pola nožica! ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako je iz kine stigao do UK npr onda nema razloga da ne stigne i iz UK do tebe... ![]() Ali isplativost je jako upitna, posebno s ovim bagatelnim cjenama rama, ja sam prešao ljetos dok je još bila druga situacija ali i zbog toga kaj mi je ova Abitica prirasla srcu... ![]()
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a kupovina jednog od thi procesora bi mi bila finalno ulaganje u ovu konfu! onda ju planiram koristit dok stvarno ne postane skroz preslaba! ali hvala na upozorenju! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nemas ti problema s HPom ako je stvar dobro upakirana. a ako nije nema te poste kroz koju ce proci neostecena. mislis da na zapadu pakete nose ko kap vode na dlanu a kamione s istom pune tako da svaki paket njezno odloze u njih? niti je kod nas toliko lose niti je drugdje toliko dobro koliko ljudi vole pricati ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Moj AMD X2 3800+ na 2.0 Ghz, Manchester jezgra na 1.350V radi bez beda na 2.7 GHz pod full loadom do 55 C), a na 2.8 Ghz na 1.425V (pod full loadom temp do 65-67 C). Probao sam na 2.9 GHz, ali neće, morao bi još napon dizati. |
![]() |
![]() |
#23 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam i ja S939 4200 2.2ghz sada na 2.53ghz ali nemam osjecaj da bolje nesto radi. Mozda bi trebao jos klokat, Yedwy i mskvorc1 imamo vrlo slicne kompove nas 3 lol...
#25 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
trebam hitan savjet! imam priliku kupit 3600+ s.939 novi za 400kn! e sad pitam se koliko mi se isplati nadogradnja ako sada imam 3200+ single core 939?? ne planiram tako skoro mijenjati konfu, volim se igrati i tako! ![]() EDIT: a mogu nabaviti i neki jači single core s.939 pa me sada zanima što je tu točno bolje?? izgubljen sam... Zadnje izmijenjeno od: The AC. 14.04.2008. u 19:58. |
![]() |
![]() |
#28 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A o cemu se prica u svim prethodnim postovima? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#30 |
|
a ljudi eno vam i linksu x2 3600 u ponudi.... |
![]() |
|
|
Oglas
|