|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
yes, piva je, vino smrdi ![]() ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
hehehe morao sam ovaj video naci na youtube i staviti,pa kako neces nakon ovoga barem casu vina popiti makar da si i teski pivopija ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yycGEpMAjTE
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mješano ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Gemist : goood :
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
#7 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pa dosta zanimljivo pitanje.... borba je teska al mislim da gemist prevladava(naravno samo provjerena vina) GEMBAC pobjeduje!!!!
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja barem 3 godine nisam okusio kap alkohola, probudio sam se jedno jutro mamuran sa glavoboljom i onda reko "e sad je dosta". Nis mi ne fali, za zabavu mi netreba poticaj, dovoljno sam lood, jos da mi je cigaretu ostavit (malo teze) i na konju sam ![]() Inace sam bio ljubitelj dobroga vina ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#10 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Pijem gemist ne yebem nist,pijem pivo yebem sve zivo.. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Osobno piva definitivno, ali kad je neki poseban događaj tipa vjenčanje onda pijem gemišt, tak je bar tradicija u familiji. Ali ako se negdje ovako pije gemišt "bezveze" nije problem, pijem ga |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Gemisht ak znam kakvo je vino domacina, il bertije, a ak neznam onda piva ![]()
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gemišt definitivno,osvježi te više od pive,zabije te bolje...Piva mi je odavno dopizdila ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pivo...
#22 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Joj fairy evo saljem pusu ![]() ![]() Inace uvijek pijem pivo, i to onako, dodem van subotom, sjednem za sank, vidim 16 vrsti dobrih i piva i kazem: "Daj Zuju!" ![]() ![]() A vino mi je bolje pit samo, i vino znam popit nekad u drustvu ili posebnim prigodama ![]()
#23 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A u gradu sa ekipom se pije piva uglavnom, iako ja i ovaj specijalac isto z brda ih navikavamo na lovranski ![]() Tu na brdu, domaći ljudi i sve to, tako da definitivno gemišt prevladava ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zadnje vrijeme moram priznat sve manje pijem, sto je u neku ruku i dobro, ali sam poceo onak jednu pifcu navecer za gust prakticirat. Inace od piva sam ko mladji dero uglavnom žuju. Onda mi se u jednom momentu prije jedno 3,5-4 godine doslovno zgadila i nikad vise. Onda sam poceo piti i druge pive. Stari mi uvjek doma drzi pilsner urguella , pa sam i ja poce to laganini cugat i shvatio da piva nije samo ''piva'' . tokom vremena i probanih hektolitara piva sam shvatio da kad se jednom naucis na fino pivo vise nemres nis drugo. Nisam neki ljubitelj tamnih piva (osim u medvedgradu ![]() ![]() što se tice vina to izbjegavam. Nikad nisam mogo piti one bučkurise za 5kn litra. To mi je onak nesto najodvratnije sto postoji. Fuj, bljak i odvratno. Na sam miris ribara i slicnih mi se dize zeludac. Ak pijem vino onda se ne nacugavam to onda ide za gust finija butelja. Domaca vina (uradi sam varijanta) mrzim iz dna duse. Ima mi jedan prijatelj kod kojeg idem svake godine u berbu i jedino mogu pit njegovo. Ostalo sto sam probo sam se uglavnom razocaro... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|