|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Iskon-HT-Pad prometa na 0
Ovo nije normalno. Od 16.12., pa do danas, svaki fking daj od nekih 15.30 popodne, pa do cca 22 sata se dešava isto. Promet odjednom padne na nulu. Veza ostaje "živa", ali promet pada. I download i upload. I to samo u gore navedenom razdoblju. Dakle, popodne. Tako ja nekih 30-ak puta rekonektam net tijekom popodneva. Šta je najgore od svega, kad se rekonektam, promet "krene" i to može trajat i pola sata, a možda opet "padne" za minutu. Nekad ni ne krene. Ali, najkomičnije je, od nekih 22-22.30, pa do cca 15-15.30 slijedećeg dana sve radi besprijekorno. Ima li ko sličnih iskustava?! Kvar sam prijavio. Čak sam jučer bio i na testnom Iskonovom accountu, ali sve je bilo isto. Mjesto spajanja-Split.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni se desava nesto slicno ali mi ne pomaze ponovno spajanje i to razdoblje traje od jutra do navecer.... U to vrijeme mi je download oko 3kb/s, a danas mi je bio 0 Zvao sam sluzbu za korisnike ali oni tvrde da su rijesili problem koji su imali... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
|
Evo jučer i danas sve 5. 24 sata bez reconnecta. Najjače je šta se niko s prijave kvara nije ni javljao. Inače se odmah jave. Ako ovako ostane, zmaj!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
očito je da sve puca po šavovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Evo, malo sam analizirao problem. 25.12. i 1.1.2007. 24 sata bez problema. Znači, praznikom ok, ali inače... Danas, konkretno, os 14.00 spojio sam se nekih 20 puta, a sad je 16.30. U prosjeku mi veza traje 5 minuta. Pa to već prelazi sve granice. I onda me serviser T-coma smiruje da je to "do modema". Ma da. A modem na praznik ne za***ava. ![]() ![]()
![]() |
#15 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
meni se to dogadjalo kad sam imao spojen jos jedan telefon na liniji, nije bio spojen iza splitera nego paralelno, veza je pucala svakih par minuta, kad sam ga maknuo sve radi odlicno
![]() |
#17 |
|
Izgleda da je problem riješen. Danas modem zamijenjen Kasda-om i sad sve funkcionira. Kako sada stvari stoje, ima bit da se kolje moj modem s nekim od uređaja koji mu dolaze u slijedu. E sad, ne bi bilo smiješno da oba deslama u mojoj centrali nisu također Siemens. Zanima me samo par stvari: - jel se to stvarno dešavalo samo meni? - kako to da se događalo samo u određene sate? - je li moguće da stvarno nisu znali za taj problem, jer sam došao do informacije da je još par ljudi imalo isti slučaj?! Smiješno.
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Imam identican problem ko i ti. Dolazili su mi 3 puta vec, T-scumovam je prcko po setingzima u KASDI i kao bit ce oke... radilo par dana opet isto. Ovih para dana sam se isto rekonekto pun k.. puta vec mi je ih dosta.: nono :
![]() |
#20 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Jel ima tko i dalje ovakvih problema sa netom? Ja sam danas na najboljem putu da dobijem slom živaca. Internet mi se užasno vuče, neke stranice se ne otvaraju (uglavnom domaće - he, he, t-portal uopće ne radi), ne mogu slati mailove sa attachmentima, veza jednostavno krepa nakon 20ak minuta i moram resetirati komp (ne mogu se disconnectat, ali to je do mene...) i ponovno se spojiti! Zvao sam službu za korisnike, veli neki dječak da ne zna zašto to, da oni ne rade ništa sa vezom... A sumnjam da je kod mene problem... sranje živo. p.s. na ravnicama sam, adsl kod t-coma |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
imam pitanje ako je netko na iskon duo usluzi neka mi kaze koji path do modema trebam upisat nesto 192 bla bla da udem u njegove postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
192.168.1.1 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |