|
![]() |
#1 |
Guest
|
DelFolders.exe?????
.pri podizanju win, javlja mi da mu fali ovaj fail u sistem 32, tools, sto je to, i kako da ga maknem inace je 64 bit proc,a winXP sa ser packom 2 za 32 bitne, al mislim da to nema veze, probala sam sa adaware-om al javlja i dalje pomagajte , heeeeeelp: hitthewa : hitthewa |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema ti veze što imaš 64-bitni proc, a 32-bitne vindoze. Po onome što piše ovdje http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-532088.php trebaš pobrisati Reboot.exe u Start -> Startup folderu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako u folderu Start > All Programs > Startup imaš datoteku Reboot.exe, obriši je. EDIT: Kasnim malo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.01.2007. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još sam malo počačakao. Greška je uglavnom vezana za SIS chipsete. Pokušaj na CD-u od drivera s pločom naći x:\Install\Tools\DelFolders.exe i iskopirati ga u C:\Windows\system32\Tools.
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.01.2007. u 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
isla sam u Run..upisala regedit i trazila ga tamo, pa sam ga izgleda zbrisala, vrag ga odnio..: bonker2..a ovaj reboot.exe nemam: goood : |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Inače Domy još jednom POHVALA za instalacijski disk XP SP2 s integriranim SATA driverima..svaka ti cast..sve mi je radilo onako kako si opisao slikama, ma bas sve osim kaj sam uzela noviju verziju nlite pa sam skinula i framework all to nije bio neki problem..nemam rijeci: goood : : goood : |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Dobro, hvala, vidio sam tamo... : lol2 :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
domy a da je prepustis renduli on je ipak iz zagreba ![]() nego gledam replayeve i nis nekuzim i onda vidim vremena postanja lolcina ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|