![]() |
DelFolders.exe?????
.pri podizanju win, javlja mi da mu fali ovaj fail u sistem 32, tools, sto je to, i kako da ga maknem inace je 64 bit proc,a winXP sa ser packom 2 za 32 bitne, al mislim da to nema veze, probala sam sa adaware-om al javlja i dalje pomagajte , heeeeeelp: hitthewa : hitthewa
|
Nema ti veze što imaš 64-bitni proc, a 32-bitne vindoze.
Po onome što piše ovdje http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-532088.php trebaš pobrisati Reboot.exe u Start -> Startup folderu. |
Ako u folderu Start > All Programs > Startup imaš datoteku Reboot.exe, obriši je.
EDIT: Kasnim malo... :D |
Još sam malo počačakao. Greška je uglavnom vezana za SIS chipsete. Pokušaj na CD-u od drivera s pločom naći x:\Install\Tools\DelFolders.exe i iskopirati ga u C:\Windows\system32\Tools.
|
Ja sam još pronašao da je problem vezan i uz Windows Messenger te nVidia IDE drivere...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
isla sam u Run..upisala regedit i trazila ga tamo, pa sam ga izgleda zbrisala, vrag ga odnio..: bonker2..a ovaj reboot.exe nemam: goood :
|
Inače Domy još jednom POHVALA za instalacijski disk XP SP2 s integriranim SATA driverima..svaka ti cast..sve mi je radilo onako kako si opisao slikama, ma bas sve osim kaj sam uzela noviju verziju nlite pa sam skinula i framework all to nije bio neki problem..nemam rijeci: goood : : goood :
|
Dobro, hvala, vidio sam tamo... : lol2 :
|
domy a da je prepustis renduli on je ipak iz zagreba :D
nego gledam replayeve i nis nekuzim i onda vidim vremena postanja lolcina ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |