|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Iskrena mišljenja ako nije problem, jer konfiguracija je nova i nije bila preskupa CPU: Amd Athlon X2 4200+ Dual core 2x DDR2 KINGMAX 1Gb 800MHz MBO ASUS M2N32 SLI Deluxe/ Wireless edition VGA PCIEx BFG 7950 GX2 1Gb GDDR3 Napajanje HYPER TYPE R 530W MODULAR EDITION HDD SEAGATE 80Gb S-ATA2 (sistemski) HDD SEAGATE 200Gb S-ATA2 (dodatni) MIŠ RAZER COOPERHEAD Kritike dobrodošle ako su blage :-) Dodana je i slika ![]()
Live For Games, Die For Games Zadnje izmijenjeno od: Rexator. 10.01.2007. u 14:29. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ti si to vec kupio? ovisi koliko si platio ali grafu si trebao 8800gts, mema je mogla 667, isto tako i core2duo. inace posavjetujes se prije kupnje ne poslije, samo se mozes razocarat kad saznas stvari koje te prije nisu dirale. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kartica me koštala 2889,00kn, a Intela neću u konfiguraciji pa i da jedini proizvodi procesore, a mala je razlika u cijeni memorije a ne mislim ju clockat! : goood :
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
tralalalala..., pa ćemu onda ovaj tread, konfa nije loša tu nema šta, iako bi ja, a smatram i većina tu, za toliko para uzeo E6600 bez obzira na sve...: hello2 :
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Po meni je najveći promašaj u cijeloj konfi, kupnja gx2, 8800gts je bolja solucija, ako već ideš davati tolike novce za grafu... U vezi ostatka...kako kolega hmmm reče, mogao si staviti Kingmaxa 667, a i ovo sa diskovima mi nije jasno, zašto si uzeo dva? Bolje da si uzeo dva identična pa ih stavio u RAID ako već želiš neku brzinu...ili jedan veći sa 16mb cachea...no dobro, kako bobe reče, konfa je kupljena pa tako ovo baš i nema smisla... |
![]() |
![]() |
#6 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Za ploču i grafičku si mogel složiti i bolje kombinacije. Kak su ti ljudi i rekli 8800GTS, ako si već tolko išel davati za grafičku. AM2 ploča imaš i daleko jeftinijih, a po pitanju performansi nisu ništ lošije od ove Asus. Miš si mogel pogledati i sprobati, npr. Razer Krait. Umjesto 200GB, mogel si zeti, npr. 250GB...bilo Hitachi, bilo Samsung. Razlika u cijeni je praktički zanemariva. Uglavnom mogel si skombinirati na 101 način, ali sad kaj-je, tu-je. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Inače, razmišljanja poput "Intela neću u konfiguraciji pa i da jedini proizvodi procesore" su glupa IMHO, kad kupuješ (skupe) proizvode trebao bi emocije staviti na stranu i kupiti najbolje što ti se nudi u određenom budgetu. Ne znam kakav beef imaš s Intelom, ali C2D su izvrsni procesori, i trenutno su bolji izbor od Athlona. No dobro, tvoji novci (ili tvojih roditelja), tvoj život. Što se tiče BFG PYSICS CARD, mogu samo zavapiti - ZAŠTO? Upravo si potrošio puno novca na poprilično nepotrebnu stvar. Mogao si prije malo pročitati o prednosti i manama takvih kartica, pa tek onda iskeširati, odnosno NE iskeširati te pare. Mogao si slobodno uzeti E6600 i stavit ga na policu (ili gađat pikadom, kad već ne voliš Intel). Što je tu je, a mogu ti samo dati dobronamjeran savjet da u budućnosti pitaš prije kupovine, ne poslije, to ima puno više smisla. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
I zasto si sad otvorio thread?? Da se hvalis kako ti imas najveceg u kvartu?? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
![]() Gle dečki j. se meni za lovu physx card je MRAKKKK (probaj igrati ghost recon advanced warfighter) i sve Vam bude jasno, moj tata ima puno para i ja sam tu samo da trošim, a sad još ću kupit jednu konfu sa intelom e6800 i 2x BFG 8800GTX u SLI, i još sastrane 2x e6600 za pikado da ih gađam (drugi za svaki slučaj ako strelica prođe kroz prvi da mi ne ošteti Athlona FX60 koji čeka da ga ugradim... : wtf : : boxers :
#13 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
zanimljivo štivo, kupi ga pa usporedi.. moj tata ima veliki minobacač. može pogoditi u tvoju kuću a da pretvori u hirošimu... : lol2 :
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
zanimljivo štivo, kupi ga pa usporedi.. moj tata ima veliki minobacač. može pogoditi u tvoju kuću a da pretvori u hirošimu... : lol2 :
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
OMG!!! Dajte, ljudi, zakljuchajte ovo i to chim prije, a sve u cilju ochuvanja ono malo mentalnog zdravlja koje je preostalo ostatku chlanova foruma!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|