|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ovako stvari stoje!! Konfa je slijedeća: Asus P4C800E deluxe, Intel pentium 4 2800 Ht Nortwood, 4X512 DDr 3200 twin mos, Ati radeon X1650 Pro, WD 320 GB Sata 2 2 dvd roma od čega je jedna pržilica i jedan kombo drive! Za napajanje je nekada davno bio zadužen MS 400 W i bilo je problema štekanje smrzavanje i ostalo! Kupljeno je novo napajanje HIPER TYPE R modular od 530 W i stavljen u kučište! Javio se jedan miris ko da plastika se topi da li je to normalno ili ne dok ne obagori malo to dok je novo! TJ dok se ne razradi? Ajmo savjete ili će to sve zajedno podpaliti?: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čuj, čim nekaj smrdi po plastici (izgorenoj) nije dobro. Može biti da nije niš, ali može biti da je odma nekaj krenulo po zlu. Jel ima šanse da se otvori napajanje bez posljedica po garanciju? Da nema naljepnicu na sebi ili neku drugu stvar koja bi mogla usrati garanciju? Jer samo ćeš tako vidjeti kaj gori ili bide gorilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nosi di si kupio napajanje. Smije imati blagi miris po novome, ali ako smrdi po plastici nesto nije u redu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam imao hiper typeR 580w i nije imalo nikakav miris. nemoj ništa riskirati ako imaš garanciju. reklamiraj
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ima ono miris ali ne po spaljenoj plastici nego se osjeti miris laka kojim su prelakirani sva tri TypeR-a koja sam imao prilike isprobati su imala taj karakterističan miris
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imat ce taj miris dok malo "nedostoji" tj odradi
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
nema njega, da nije bilo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Mozda se samo istopila izolacija na trafu ili necemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Model koji sam ja imao je stvarno onak jako bazdio.Vidim tu nekima pase taj miris ali meni je bas bio lagano odbojan.Cim sam otvorio kutiju zalupio me smrad.Jos kad sam ga upogonio pa kad je vent to sve lijpo poceo rasprsavat po sobi mojoj sreci nije bilo kraja. Dobro ti vele decki morat ces se odluciti.Miris koji ima napajanje je daleko od miris paljevine i topljenog laka sa trafica ili zavojnica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|