![]() |
Hiper Type R miriši
Ovako stvari stoje!! Konfa je slijedeća: Asus P4C800E deluxe, Intel pentium 4 2800 Ht Nortwood, 4X512 DDr 3200 twin mos, Ati radeon X1650 Pro, WD 320 GB Sata 2 2 dvd roma od čega je jedna pržilica i jedan kombo drive! Za napajanje je nekada davno bio zadužen MS 400 W i bilo je problema štekanje smrzavanje i ostalo! Kupljeno je novo napajanje HIPER TYPE R modular od 530 W i stavljen u kučište! Javio se jedan miris ko da plastika se topi da li je to normalno ili ne dok ne obagori malo to dok je novo! TJ dok se ne razradi? Ajmo savjete ili će to sve zajedno podpaliti?: hello2 :
|
Čuj, čim nekaj smrdi po plastici (izgorenoj) nije dobro. Može biti da nije niš, ali može biti da je odma nekaj krenulo po zlu.
Jel ima šanse da se otvori napajanje bez posljedica po garanciju? Da nema naljepnicu na sebi ili neku drugu stvar koja bi mogla usrati garanciju? Jer samo ćeš tako vidjeti kaj gori ili bide gorilo... |
Citiraj:
|
nosi di si kupio napajanje. Smije imati blagi miris po novome, ali ako smrdi po plastici nesto nije u redu...
|
provjeri molexe da li su dobro spojeni.
|
ja sam imao hiper typeR 580w i nije imalo nikakav miris. nemoj ništa riskirati ako imaš garanciju. reklamiraj
|
ima ono miris ali ne po spaljenoj plastici nego se osjeti miris laka kojim su prelakirani
sva tri TypeR-a koja sam imao prilike isprobati su imala taj karakterističan miris |
imat ce taj miris dok malo "nedostoji" tj odradi
|
nema njega, da nije bilo http://www.cheesebuerger.de/images/s...eufel/e014.gif
|
Citiraj:
:D:D Vrati to da se stvarno ne dogodi ovo sto nino slikovito kaze. imam Hipera 480W TypeR i nije mi imao nikakav miris kada je bio novi |
Ne moze novo napajanje ne imat miris laka. No way. (obozavam taj miris :D)
Ako pak smrdi po plastici, e to je vec nesto drugo. |
Mozda se samo istopila izolacija na trafu ili necemu...
|
Pa nije baš da je isti "miris novoga" i miris paljenja izolacije :D Make up your mind, man! Je l miriši ugodno ili otrovno? :D
|
Model koji sam ja imao je stvarno onak jako bazdio.Vidim tu nekima pase taj miris ali meni je bas bio lagano odbojan.Cim sam otvorio kutiju zalupio me smrad.Jos kad sam ga upogonio pa kad je vent to sve lijpo poceo rasprsavat po sobi mojoj sreci nije bilo kraja.
Dobro ti vele decki morat ces se odluciti.Miris koji ima napajanje je daleko od miris paljevine i topljenog laka sa trafica ili zavojnica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |