|
![]() |
#1 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Koji disk?
Koji hard disk uzeti u rangu 120-160 GB? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ako je SATA Samsung. Tih i hladan!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Može preporuka za SATA i za SATA 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
svejedno ti je dal uzmeš SATA2 ili SATA, obavezno uzmi od 160GB jer ti se 120GB ne isplati zbog cijene, ja bi išao na segate-a u hgspotu jer daju 5g garancije, ako ga nema uzmi si hitachija, a možeš i samsunga koji je također dosta brz i tih i hladan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovakvih tema je već dosta bilo...uzmi Samsunga, ako njega nema onda Hitachija...i da uzmi sata2...iako to nema nikakve veze...sata2 disk radi i na sata (I) pločama BTW...@blablu - kod nas ćeš ostvariti samo 3g garancije...za onih dvije ćeš se morati snaći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zavisi ako proizvodjac navodi na stranici da je garancija 5g onda je tolika garancija. nadalje samsung ili wd moji favoriti
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
hitachi,samsung,seagate ..... biraj.Svi navedeni su dobri diskovi ali evo izdvojit cu hitachia posto i sam imam model od 160 gb ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
i sam imam jednog samsunga i disk je stvarno super, tih i hladan imam pored jednog hitachi ATA i taj je puno glasniji kad radi, a tem su tu negdje, mislim da je i malo topliji al neznam koji je koji senzor na linuxu ![]() ajd nek se netko jos javi ako je imao slican problem jer ovo prvi put cujem, a svima preporucujem samsunge jer je ovaj moj super i svi su govorili tako i na forumu... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|