![]() |
Koji disk?
Koji hard disk uzeti u rangu 120-160 GB?
Hvala |
Ako je SATA Samsung. Tih i hladan!
|
Može preporuka za SATA i za SATA 2
|
svejedno ti je dal uzmeš SATA2 ili SATA, obavezno uzmi od 160GB jer ti se 120GB ne isplati zbog cijene, ja bi išao na segate-a u hgspotu jer daju 5g garancije, ako ga nema uzmi si hitachija, a možeš i samsunga koji je također dosta brz i tih i hladan
|
Ovakvih tema je već dosta bilo...uzmi Samsunga, ako njega nema onda Hitachija...i da uzmi sata2...iako to nema nikakve veze...sata2 disk radi i na sata (I) pločama
BTW...@blablu - kod nas ćeš ostvariti samo 3g garancije...za onih dvije ćeš se morati snaći :) |
pa jel nije netko rekao da u hgspotu ostvarajueš svih 5 godina, a da tu povlaštenost ne nude ostale trgovine
inače ako im moraš slat disk onda je jadno, nikom ništ |
zavisi ako proizvodjac navodi na stranici da je garancija 5g onda je tolika garancija.
nadalje samsung ili wd moji favoriti |
hitachi,samsung,seagate ..... biraj.Svi navedeni su dobri diskovi ali evo izdvojit cu hitachia posto i sam imam model od 160 gb :D i da jos dodam - skroz sam zadovoljan snjim.
|
Samsung NE! Mozes dobit skart kao ja (relativno glasan, jako se grije) ili onakav za kakvog slovi(tih, hladan, bla, bla...). Lutrija.
Idi na WD ili Hitachija. Ja sam se pokajao sto uzeh Samsunga. |
Citiraj:
i sam imam jednog samsunga i disk je stvarno super, tih i hladan imam pored jednog hitachi ATA i taj je puno glasniji kad radi, a tem su tu negdje, mislim da je i malo topliji al neznam koji je koji senzor na linuxu :) ajd nek se netko jos javi ako je imao slican problem jer ovo prvi put cujem, a svima preporucujem samsunge jer je ovaj moj super i svi su govorili tako i na forumu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |